احمد عزیز شما جواب سوالات من رو ندادید !!!
اگر اطلاعات کافی راجع به مباحث اولیه علوم شیمیایی ندارید بهتر هست خودتان را در این زمینه کارشناس جلوه ندهید و برای شرکت x هم دلسوزی نفرمائید .
در خصوص ساخت تستر ها ی x تمامی نکات اعم از روشهای خاص تیتراسیون و نسبتهای مولار یونهایی که با اونها سرکار داریم دقت ها ی لازم لحاظ شده و حاصل یک سال تلاش و تحقیق بوده و شرکت x لزومی به توضیح و ارائه روشهای ساخت برای افرادی که تخصصی در این زمینه ندارند نمی بیند .
بعد از اینکه تستر ها روانه بازار شد به راحتی میتوانید نتایج رو به هر آزمایشگاهی که خواستید و به هر طریقی که خواستید بررسی بکنید و به نتیجه مطلوب برسید .
ما هم برای شما آرزوی موفقیت داریم و بی صبرانه منتظر ارائه روشهای ساخت تستر ها از طرف شما در بخش diy هستیم .
موفق باشید
احمد جان لطفا بحث رو اینجا به اتمام برسانید تا جریانات اخیر پیش نیاید
مدیران عزیز هم لطفا این چند پست اخیر رو پاک بفرمایند

(به زودی تو بخش DIY پارسی پت برای اولین بار روش درست کردن تستر ها رو خواهم گذاشت اونجا همه دوز ها رو مشخصا اعلام میکنم)(تستر مد نظر شما هم مطمئنا این موارد بافری رو در محلول شماره 1 داره نیازی به اضافه نمودن مجدد نیستش پویا جان)
چون پرسیدم تستر سیچم 150 و تستر رد سی 55 تومن هستش

)ولی در کل حاضر نیستم یک لحظه هیچ کدوم از شما دوستان رو ناراحت ببینم و ببینم که کدورتی از من دارید.اتفاقا وقتی تو چت باکس انجمن X دیدم که راجع به این موضع بحث شده خیلی برام جالب بود. راستی این دوست من که من ازش میپرسم کی هستش؟ من خودم نمیدونم کی رو میگه