درود بر دوستان گل،
دارم يه جوجه عروس سرلاكى ميخرم( دو هفته مونده دونخور بشه)، خواهش ميكنم بفرمايين ميتونم با يه ماده باجى هلندى و يه باجى دوماهه معمولى تو يه قفس با هم نگهدارى كنم؟؟
سپاس
ارسال با موبايل
درود بر دوستان گل،
دارم يه جوجه عروس سرلاكى ميخرم( دو هفته مونده دونخور بشه)، خواهش ميكنم بفرمايين ميتونم با يه ماده باجى هلندى و يه باجى دوماهه معمولى تو يه قفس با هم نگهدارى كنم؟؟
سپاس
ارسال با موبايل
اگه قراره همشون کنار هم دستی کنی یه یخورده دیر اقدام کردی قبل از دون خور شدن باید این کارو میکردی و خودت دستی بزرگ میکردی حالا هم دیر نشده شما میتونید بهشون غذا بدید از بیرون قفس تا بیان بگیرن شاید اولش نگیرن ولی بعد چند بار میان بعد با پاشون بازی کنید تا ترسشون از دست شما بریزه
بخش زیر بخونی خوبه
http://www.parsipet.ir/thread26430.html
در مورد تخم گذاری مجدد باید بین هر تخم گذاری بعد از جدا شدن جوجها 1.5 ماه استراحت داد که بر اساس نژاد بیشتر یا کمتر میشه
شما زمانی که مستی جفت دیدید باید لونه بر میداشتید و جوجهارو کف قفس میزاشتید لونه یه عامل خیلی محرکی برای تخم گذاری مجدد است
سلام به هیچ عنوان این کار رو نکنید.من خودم تجربه ی جالبی از این کار ندارمو جوجه سرلاکیم بخاطر صدماتی که بهش زدن از بین رفت.
سلام دوست عزیزمون جوابتون رو دادن.اما همونطور که گفتن اگر دما بالابوده باشه مشکلی پیش نمیاد.بعضی از جفت ها وقتی دما میره بالا زمان کمتری هم روی تخم ها میخوابن.اگر زنده بودن جنین براتون مهم هست تخم ها رو کندلینگ کنید.اگر رگ های خونی به دیواره ی تخم ها چسبیده باشه یعنی جوجه ها زنده هستن ومشکلی نیست
سلام
دوتا عروس هلندی دارم که ماده تقریبا 6 ماه از نر بزرگتر هست(جفتشون بالای یک سال عمر دارن)
نر و مادشون رو از روی توضیحاتی که دوستام فرمودن تشخیص دادم(انحنای نوک؛ رنگ گونه؛ رنگ دم و...)
وقتی جوجه بودن خریدمشون و دستی بودن
ولی من کار به کارشون نگرفتم الان دیگه دستی نیستن
خیلی هم به هم وابسته هستن(مخصوصا نر)
نر صبح تا شب هی جیغ میکشه بعضی وقتا هم صداهای عجیب غریب مثل دزدگیر ماشین از خودش درمیاره!!!
ولی ماده همیشه یه گوشه ساکت میشینه و فقط برای غذا خوردن تکون میخوره
نر گاز نمیگیره اما اگه بگیریش تو دست خیلی کلافه میشه
ولی ماده بد جور دست آدمو میجوه!
و اما مشکل اصلی بعد از این همه پر حرفی(شرمنده):
این دوتا جفت نمیشن و اصلا علاقه ای هم به جفتگیری نشون نمیدن
راه حلی داره این مشکل یا الکی خودمو الاف نکنم؟
ویرایش توسط masoudmbf : 2nd January 2015 در ساعت 10:36 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)