با سلام خدمت اساتيد محترم ميخواستم بدونم اين فلاور نره يا ماده ؟هد مياره يا نه؟ نظر كلي در مورد اين ماهي بديد ممنون ميشم
![]()
با سلام خدمت اساتيد محترم ميخواستم بدونم اين فلاور نره يا ماده ؟هد مياره يا نه؟ نظر كلي در مورد اين ماهي بديد ممنون ميشم
![]()
سلام دوست عزیز
فلاور قشنگی هست
نمیشه صد در صد گفت نره یا ماده
اما نظره من بخاطره فرم دم و باله ها و خال روی باله بالائی میگم احتمالا ماده باشه
رنگ بسیار عالی داره
موفق باشید
سلام دوست عزیز
بنظرم هر دوتاشون فلاوریا سطح خوبی هستن و ارزش نگهداری دارن
یکیش رد دراگون و یکیش هم یه رگ زد زد هست
صبر کنید چند روز تا از ورودشون بگذره و بعد بشه نظر قطعی داد
بنظرم فلاورای خوب و خوش رنگی هستن
موفق باشید
سلام.خسته نباشید.اقا فلاورام تخم گذاشتن.الان چیکار کنم و اینکه تانکی که گفتید اماده کنم اندازش مهم هست یا نه و اینکه احتیاجی به بخاری داره یا نه.اخه من 2تا تانک دارم یکیشون 30*30 هست و اون یکی 38*50.عرض هر 2تاشون هم 25 هست.
به نظرت ارزش وقت صرف كردن داره؟![]()
با اجازه اقا مصطفی عزیز
دوست عزیز شما الان نر و ماده رو جدا کنین تو یه تانک دیگه و اون تانک هم نرو ماده جدا باشن
واسه تخم ها اگه متلین بلو تونستین بزنین به اب اگه هم نتونستین با سیفون با دقت آب رو تمیز کنید
حتما اب سیفون هم دما باشه
موفق باشید
دوست عزيز من براي اولين باره كه ماهي فلاور گرفتم تجربه زيادي از فلاور ندارم كه بخوام تكثير كنم به نظرم بايد بفروشمش فلاور ديگه اي بگيرم كه نر باشه نظرت چيه؟
اره به نظر من 100 درصد بفروش و یه فلاور نر خوش خط و خال و هد هم داشته باشه بگیر در ضمن ماده هست 100 درصد مطمین از این ماده هم بهتر گیرت میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.