با این اصاف من الان نمیتونم طوطی داشته باشم؟من تحمل ندارم اخه.با این پول نمیتونم طوطی دستی بگیرم؟چقدر بد شد اخه
با این اصاف من الان نمیتونم طوطی داشته باشم؟من تحمل ندارم اخه.با این پول نمیتونم طوطی دستی بگیرم؟چقدر بد شد اخه
از مقدار پولی که در نظر گرفتید مقداری برای قفس مناسب و اسباب بازی باید کنار بزارید و بهتره به فکر تهیه همون ملنگو باشید؛ملنگو هاس نسبت به شاه طوطی جثه کوچکتری دارند ولی سخنگوهای بهتری نسبت به شاه طوطی هستند.
شما چون نمیتونید جوجه سرلاکی بزرگ کنید بهتره یک جوجه تازه دون خور شده نر بخرید که هم رامه و هم 100٪ به حرف میاد؛الان هم تک و توک تو بازار پیدا میشه ولی تقریبا بعد از 1 ماه دیگه فراوان میشن.
جهت انتخاب طوطی خوب هم دقت کنید عنبیه چشم دودی تیره یا مشکی باشه؛پرهای پرنده سالم باشند و حالت جویده نداشته باشند؛اگر فروشنده میگه رامه؛وقتی میری کنار قفس نباید بترسه و خودش رو اینور و اونور پرت کنه یا بیاد روی دست؛انگشتان پا سالم باشه و ناخنها کشیده شده نباشه؛چشمها شفاف و سالم باشند؛مدفوعش آبکی نباشه.
سلام اقا بهزادوممنونم از راهنماییت.شما جای مطمئنی رو میشناسید که من برم از اون تهیه کنم؟جوجه دونخور شده میشه به خوبی تربیتش کرد و به حرف اوردش؟منم نظرم رو همون ملنگو هست.از مقدار پولی که در نظر گرفتید مقداری برای قفس مناسب و اسباب بازی باید کنار بزارید و بهتره به فکر تهیه همون ملنگو باشید؛ملنگو هاس نسبت به شاه طوطی جثه کوچکتری دارند ولی سخنگوهای بهتری نسبت به شاه طوطی هستند.
شما چون نمیتونید جوجه سرلاکی بزرگ کنید بهتره یک جوجه تازه دون خور شده نر بخرید که هم رامه و هم 100٪ به حرف میاد؛الان هم تک و توک تو بازار پیدا میشه ولی تقریبا بعد از 1 ماه دیگه فراوان میشن.
جهت انتخاب طوطی خوب هم دقت کنید عنبیه چشم دودی تیره یا مشکی باشه؛پرهای پرنده سالم باشند و حالت جویده نداشته باشند؛اگر فروشنده میگه رامه؛وقتی میری کنار قفس نباید بترسه و خودش رو اینور و اونور پرت کنه یا بیاد روی دست؛انگشتان پا سالم باشه و ناخنها کشیده شده نباشه؛چشمها شفاف و سالم باشند؛مدفوعش آبکی نباشه.
بله جوجه دون خور شده بهترین کیس برای تربیت و سخنگوی کردن است
خیر بنده جای مطمئنی رو نمیشناسم،خودتون اطلاعاتتون رو ببرید بالا تا یک جوجه عالی انتخاب کنید
سلام دوستان من این طوطی رو تو مغازه دیدم دلم براش سوخت و خریدمش خیلی ضعیفه من خودم فکر کنم ۷یا ۸ ماهش باشه من خودم یه ملنگو نر خیلی خوشگلو سخن گو دارم ولی اینم خریدم. ببینید چند وقتشه
عکسی که گذاشتید واضح نیست ولی به نظر بنده یک ماده پارسالست؛یعنی دوروبر 1 سال و اندی سن داره
این هنوز چشمش کاملا سیاهه یعنی ۱ سالشه؟ بعد پرهای بالش هنوز بلند نشده نمیتونه بیشتر از نیم متر بپره، پرهای بالهاش هم کوتاه شده نیست
خب حالا اگه ۱ سالش باشه درست حسابی رام میشه یا نه؟
سلام
اگر براتون امکانش هست عکس بهتری ازش بگذارید هم از نمای کلی بدنش و هم از چشمش
لطفا عکسها واضح و بدون فلاش باشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.