چکار کنم به نظر شما؟
چرا ماده مست نمیشه؟ همش رژه میرفت ماده ته قفس نر هم اواز میخوند
با این همه غذای گرم 4 روز پیش لونه گذاشتم؟
دیشب دیدم نر اول رفت تو لونه اواز خوند پرید ته قفس پبش ماده خواست سوار بشه ماده میرفت عقب
ماده خیلی خوبیه نرش هم از اشنا گرفتم عالیه
حالا چکار کنم
اونم چشم دیگه نمیپرسم
بنظرم لانه رو بردارین و تا جفت گیری یا فرارنکردن ماده از نر رو ندیدین لانه نگذارید.
سوالاتی غیر از پرسش وپاسخ در مورد تکثیر و نگهداری عروس هلندی در متفرقه مطرح میشن و اگر دوست داشتید از افراد زیادی نظربخواید در خصوصی مطرح کنید.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام
اینکه پرنده های من 10 هفته هست تویه پر ریزی هستند طبیعیه؟
چند روز پر ریزی خیلی کم میشه فکر میکنم تموم شده براشون ظرف ابتنی میزام فرداش میبینم کلی پر کف قفسه
سلام.اساتید یک جوجه عروس ۴۰روزه پیدا کردم تا الان کنار پدر مادرشون بوده صاحبش میگه الان کم کم داره گندم خیس کرده میخوره.و فوری میخواد بفروشه چون دوباره تخم گذاشتن.الان اینو بگیرم چی باید بهش بدم واسه خوردن و اصلا این الان از من غذا میگیره؟خیلی ممنون
سلام
لطفا سوالتان را در این قسمت مطرح کنید
ا
سلام عرض شد دوستان عزیز. عروس های من شاید 3تا 4ماه میشه که پر ریزیشون تمام شده ولی از جفت گیری خبری نیست.فقط با هم مثل دعوت نوک نوک می کنن و الان هم حدود 20 روز هستش نر خیلی صر و صدا می کنه.مثل دفعه پیش که اساتید من رو راهنمایی کردن که چون تا ساعت 4 بعد از ظهر خونه نیستم ممکنه جفت گیری کرده باشن لونه گذاشتم. الان هم لونه بزارم یا صبر کنم تا جفت گیریشون رو ببینم.ممنون
ویرایش توسط amir.oskuee : 10th December 2014 در ساعت 11:10 AM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)