یه مدت واسش ظرف اب میذاشتم ولی فقط ازش اب میخورد.حتی پاشو تو ظرف نمیذاره.چند باریم وقتی داشت رو پلاستیک حمام میکرد ظرف اب اوردمو گذاشتمش تو ظرف اب ولی دیگه اب بازی نکرد.حتی پلاستیکشم گذاشتم که شاید به هوای پلاستیکش اب بازی کنه ولی فایده نداشت. از اسپری هم که متنفره.هفته ای یک بار به زور اسپری میکنمش.
روش من واسه حمام پرندهام اینکه تو سینک ظرفشویی به اندازه دو بند انگشت حدود سه سانت آب ولرم میریزم بعد آروم پرنده رو میارم و مواظبم نپره مرتب باهاش حرف میزنم بعد قسمت دم و شاپرهاشو آروم میشورم سر و تاجش رو هرگز خیس نمیکنم فقط با دست قسمت دور دهانش رو کمی میشورم خود پرنده چند باری به آب میزنه شیر آب را کمی باز میکنم و با آب ولرم کمی آب روی دم و انتهای بالهاش میریزم بعد با حوله آروم خشکش میکنم مخصوصن دمشو در آخر اگه آفتاب گرم باشه نصف قفس رو تو آفتاب میزارم نیم ساعتی استراحت میکنه بعد خودشو خشک میکنه الان که هوا سرده کنار پنل میزارم وقتی خشک میشه مثل عروسک میشه راستی توی آب یک قاشق نمک و کمی سرکه میریزم پرهاش خیلی نرم و براق میشه
سلام
برای داخل لونه عروس چی بذارم خوبه؟ تا شنبه امکان خرید رفتن ندارم میخوام یه چیزی باشه که فعلا تو خونه داشته باشم.
و یه سوال دیگه: خودم تو لونشون بریزم یا بذارم کف قفس خودشون ببرن تو لونه؟
مرسی
بله این موقعی هس که عروس شما دستی باشه و یا جوجه،،، که به روش های مختلف میشه
ولی این روش روی عروس های بالغی که وحشی هستن جواب نمیده
اگه چیزی ندارید همون بهتر نزارید
باید پوشال همستر فراهم کنید و تا ارتفاع 2 سانت داخل لونه بریزید و با دستتون صافش کنید و یکم فشار بدید
بعد خود جفت بر اساس غریضه تصمیم میگیرن و داخلو طراحی می کنند
خودشون چیزی داخل لونه نمیبرن
ویرایش توسط nima1041 : 3rd December 2014 در ساعت 09:29 PM
دوستان درود
خوشحالم که جفتگیری پرنده هام شروع شده ولی چیزی که واسم عجیبه چون قبلا مرغ عشق داشتم ، بر خلاف مرغ عشقا که پرنده ماده مدام لونه رو وارسی میکنه توی عروسای من پرنده نر مدام داخل لونه میره!!!
می ترسم لونه شده باشه محل استراحتش !!!
البته پرنده ماده هم داخل لونه میره ولی نه به اندازه پرنده نر !!!
با سپاس
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)