سلام. گاهی نتونن غذارو هضم کنن برمیگردونن. نگران نباشید
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام امروز یک جفت لوتینو سرلاکی گرفتم سی و پنج روزه که تا حالا از والدین تغذیه شدن یک دستور واسه تهیه سرلاک خانگی میخوام قبلا سه تا جوجه رو بزرگ کردم از عدس. نخود لوبیا کمی برنج وگندم که پس ا ز خیس خوردن پوستشو میگرفتم از سلند رد می کردم و هر بار نیمه گرم با قاشق میدادم
اما این دفعه میخوام سرلاک را به روشی که شما میفرمایید درست کنم تا عروسهام پر جثه تر بشن
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk[/QUOTE]
[/QUOTE]سلام امروز یک جفت لوتینو سرلاکی گرفتم سی و پنج روزه که تا حالا از والدین تغذیه شدن یک دستور واسه تهیه سرلاک خانگی میخوام قبلا سه تا جوجه رو بزرگ کردم از عدس. نخود لوبیا کمی برنج وگندم که پس ا ز خیس خوردن پوستشو میگرفتم از سلند رد می کردم و هر بار نیمه گرم با قاشق میدادم
اما این دفعه میخوام سرلاک را به روشی که شما میفرمایید درست کنم تا عروسهام پر جثه تر بشن
سلام. سوالتون رو درتاپیک بزرگ کردن جوجه گوشتی مطرح کنید.
حتمن باید کف لونه چیزی گذاشت؟؟؟
قبلا چیپس چوب میریختم پرندهرو اذیت میکرد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بعضی از دوستان که کف لانه شان گودی برای قرار گرفتن تخم ها دارد چیزی هم نمیریزند اما من ریختن خرده و چیپس چوب رو همیشه انجام میدهم.و دلیلی ندارد که پرنده را اذیت کند
برای خودمم لونه یه گودی داره.
اذیت کردنش خرده چوبا اینه کمیره تو چشم یا بینیشون.
این خورده چبا کمیگم فک نکنی کوچکین. ن شاید نصف بند انگشت باشن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ویرایش توسط sami_villa : 2nd December 2014 در ساعت 10:43 PM
اگر خرده چوبها را الک کنید ذرات ریزی نخواهد داشت که با بال زدن پرنده بلند شود وارد بینی یا گلوی و چشم پرنده شود
سلام. چیکا عروسم به جای اینکه تو اب حمام کنه.تو پلاستیک فریزر حمام میکنه.تا الان چند بار اینکارو کرده .هربارم واسش اب مذارم تو اب نمیره.فکر میکنه باید تو پلاستیک اب تنی کنه.بعدشم میره خودشو خشک میکنه!!!!!چکار کنم مشکلش حل شه؟
بادرود
لطفا درمورد پلاستیک که فرمودین داخلش حمام می کنن بیشتر توضیح بدین شاید عروسای ماهم با روش شما یه تنی به آب زدن آخه تو هیچ چیز حمام نمی کنن و از آب فرارین !!!
با سپاس
سلام
اینکه پرنده حالت حمام کردن با پلاستیک را دارد نشان می دهد که تمایل به آبتنی دارد . همان موقع کمی آب رویش اسپری کنید و هفته ای یکبار هم ظرف آب برایش بگذارید تا کم کم عادت کند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.