منم همین سوال رو دارم
منم همین سوال رو دارم
سلام
من یه جفت فیشر تازه خریدم بهم گفت داره لونه گرم میکنه جفتی هی میرن تو لونه پوشال های کف لونه رو باهم خرد میکنن همش تو لونه ان ولی ندیدم جفت گیری کننا
این کار نشون چیه؟دارن آماده جفت گیری میشن؟
یا ممکنه یه جنس باشن؟ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام من هم دو تا طوطی برزیلی دارم که یکیشون روزی ۲۰،۳۰ مخرجش رو به نشیمنگاه میماله و با اون یکی طوطی که مغازه دار بهم به عنوان جفت فروخت جفت گیری نمی کنه.
به نظر شما جنسیت جفتشون یکیه؟
با سلام و خسته نباشید
چند روز پیش طوطی برزیلی سرلاکی خریدم حدود ۴.۵ هفته سن داره که سرلاکشو خیلی خوب میخوره و بال میزنه ولی پرواز نمیکنه هنوز کمی بی حاله و خیلی میخوابه بعضی وقتام اطراف بینیش خیس میشه احتمال داره مریض شده باشه؟؟؟چیکار کنم که از بیحالی در بیاد؟همش بغلم میخوابه تا نازش میکنم ممنون میشم جوابمو بدید
سلام طوطی برزیلی من ۲ تا تخم گذاشته و از اخرین تخم ۳ روز میگذره دیگه تخم گذاشته مشکلش چیه
سلام چند روزیه پرنده من که طوطی برزیلی هم هست از بینیش اب میاد ممکنه سرما خوره باشه برای درمانش باید چی کار کنم؟
برای درمانش باید ببریدش دامپزشکی!
سلام و روزتون بخیر من سعی کردم از اولین پیام بخونم ولی تازه صفحه ۲۰ ام نرسیدم بعد ۱ ساعت حدودا ولی تمام سعیم رو دارم میکنم همه رو بخونم.
من ۳ تا طوطی برزیلی دارم یکی نقاب دار ۲ تا نر و ماده فیشر که متاسفانه بدون هیج اطلاعاتی توسط خانواده خریده شدن.
۲ تا فیشر ها نقاب دارو نوک میزنن و همش اذیتش میکنن مجبور شدم قفسشو جدا کنم ولی وقتی نتونن ببیننش خونه رو میزارن رو سرشون😂😂😂
علت این رفتارشون چیه چرا باهاش کنار نمیان در صورتی که نقابدار دوست داره باهاشون اشه و کنارشون باشه؟
بعد اینکه یه سری موجودات خیلی ریز از مورچه خیلی کوچیک تر سفید یا شیری یا زرد کمرنگی روی نقابداره داشت راه میرفت مثل کرم از دور چشمش رفت لای پرش انثدر ریز بودن و تند این اتفاق افتاد نشد عکس بگیرم اینا چین و نیازه ایا یرم پیش دامپزشک برای انسان ها ضرر داره؟ برای اینه اونا نوکش میززنن؟
اینا وحشی هستن و احتمالا بالغ چون نمیدونم چندسالشونه وقتی میخوام بگیرمشون پدرم درمیاد کلی پر میزنن دور خونه و خلاصه با مکافات میگیرمشون چون دلم نمیاد تو قفس باشن فقط شبا سعی میکنم تا صب اونجا نگهشون دارم بعد اینا رو میخوام بگیرم دور خونه به دور و دیوار میخورن و میزنن خودشون رو اینور اونور دلمم نمیاد تو قفس نگهشون دارم ایا این ضربه خوردنا براشون درد سر ساز میشه یا نه طبیعیه یا هرچقدرم تقلا کردن درشون نیارم؟
ببخشید طولانی شد چندجا دیدم گفتید با جزئیات بگن منم با جزییات گفتم براتون
ببخشید یه سوال دیگه جدیدا طوطی کتوله نقاب داره وقتی تو چرته یا خوابه یه صدای جیک جیک ریزی از خودش در میاره به صورت مداوم مریضه ایا؟
یه حالتی مثل سکسکه داره
با سلام با اجازه مدیران محترم پاسخ میدم در بعضی جفت های هم جنس دیده شده که شبیه یه جفت عمل میکنن حتی جفت گیری و اگه ماده باشن تخم هم میزارن خب با این وجود ممکنه که نر و ماده باشن میتونید برای اطمینان تستPCR یا DNAبگیرید و با غذاهای طبع گرم ارزن کتون به نسبت 1به4 و سبزیجات مانند جعفری و تخم مرغ هفته ای یکبار هفت تخم ....به صورت مدام کف دربا و سنگ کلسیم در قفس موجود باشه قطره A.D3.E.C تاثیر فراوانی داره تخم مرغ هم هفته ای دوبار و انواع کلم هم بی اهمیت نیست فقط قبل از استفاده از کلم بروکلی به مقدار نیم ساعت اب پز کنید این برای تحریک مولد ها به جفت گیری موفق باشید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)