سلام
دوستان نژاد این دیسکسها چیه؟
ممنونم.
سلام
به نظر بلو تورکوز یا ردتورکوز میان باید یه مقدار دیگه صبر کنید که رنگشون بیشتر باز بشه اما زیاد نژاد خالصی به نظر نمیان و گریدشون هم زیاد بالا نیست
اون دستگاه که در عکس دوم و سوم در وسط عکس و انتهای تصویر وجود داره چیه؟
سلام دوستان چه کت فیشی مناسب نگه داری در تانک دیسکس هستش؟
-----------------------------------
باسلام
با اجازه اساتید من خودم در حال حاضر تو تانک مولد هام از کت باله بلند بریستول نوز اکه حداکثر سایزشون 12 سانت میشه استفاده میکنم ( از کوچیکی که 3 سانت بودن نگهداری میکردم و الان حدودا6 سانت هستن)
و در تانکهای پرورش از کوریدوراس و کت لیزارد استفاده میکنم
فقط باید توجه داشته باشید که کتهای لیزارد کمی حساسن و تو آب به آب کردن نیاز به دقت بالایی داره ضمن اینکه باید از کوچیکی به دمای بالا عادتش بدید تا مشکلی پیدا نکنه این کتها واقعا بی آزار هسند و حداکثر سایزشون 10تا 12سانت میشه.قطر دهانشون در سایز بزرگ حد اکثر 1 سانت میشه..و تو تانک دیسکس که اصولا خالی از تزئیناته خیلی خوب به چشم میان
امید وارم اساتید نظرم رو در صورت اشکال اصلاح کنند.
[
QUOTE=Romans;131047]سلام
با تشکر از شما فقط در نظر داشته باشید در تانک مولدین که آماده تخمریزی هستند و تا بعد از هچ شدن تخمها ( حدودن دو هفته ) از هیچ نوع کت فیش استفاده نکنید.
موفق باشید.[/QUOTE]
------------------
باسلام و احترام به شما رومانس عزیز
مطلبی که فرمودید حتماً بر پایه و اصول علمی هست. و امرتون مطاع .
اما همونطور که عرض کردم با توجه به اینکه این کت ها از ابتدا با مولدها بودن و خیلی کوچیک بودن حدود 2.5 تا 3 سانت در حال حاضر حدود 50تا جوجه 1 اینچی به همراه والدین خوش و خرم با این کتها بصورت مسالمت آمیز زندگی میکنن و تا حالا مشکل خاصی نداشتم.
شاد و سلامت باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)