با درود
دوستان این جیغهای وقت و بی وقت عروس ماده دلیلش چی میتونه باشه ؟
با سپاس
با درود
دوستان این جیغهای وقت و بی وقت عروس ماده دلیلش چی میتونه باشه ؟
با سپاس
ویرایش توسط mehdigolpari : 18th November 2014 در ساعت 08:24 AM
سلام
ببینید جیغ زدن را شما نمی توانید از عروس هلندی جدا کنید مخصوصا صبح و غروب . گاهی کاملا بی دلیل و از روی غریزه این کار را انجام می دهند ولی غالبا سر و صدای این پرنده بیشتر زمانیست که آماده باشد.بعضی از عروس هلندیها کلا پرسرو صداتر و بعضی آرام ترند.
سلام
این عروسهای من خیلی تو لک رفتنشون طول کشید بیشتر از 8 هفته هم شد دیگه ولی پر ریزیشون تموم نشده حالا باید چکار کنم در مورد تغذیه شون هم که چنتا پست قبل کامل توضیح دادم لطفا راهنمایی کنید
الان 8 هفته هم رد کردن دیگهسلام
این عروسهای ما خیلی وقت هست تو لک هستن حدوده 7 هفته شده هنوز از تو لک در نیومدن و پر ریزی دارن 1 مقدار ترسیدم که نکنه مشکلی پیدا کردن دمای اتاق هم تو سرد ترین حالت رو 20 درجه و گرم ترین حالت 25 درجه هست غذایی هم که بهشون میدم ارزن که همیشه هست سفیده تخم مرغ یا تخم بلدرچین و جوانه گندم هویج که خیلی کم میخورن ذرت و از مکمل ویتامینم هر روز تو ابشون استفاده میکنم اگه میشه راهنمایی کنید که چکار کنم از پر ریزی دیگه در بیان 1 مقدار ترسدم که نکنه مشکلی داشته باشن ممنون
سلام. الان در طول ریز چقدر پرریزی دارند؟(حدودا چند تا پر)
به همان شدت قبل هست هنوز؟
پرهای قاصدکی و ریز میریزد یا شاه پرها؟
غذاهای حاوی کلسیم در اختیارشان قرار می دهید؟
سلام هم قاصدکی هم شاه پر ازشون میزه 1 روز پر ریزیشون کمه 1 روز زیاد غدا هم همینایی که گفتم فقط میدم بهشون که میوه و سبزی هم خیلی کم میخورن میخورن مثلا هویج اصلا نمیخورن ولی من میزارم براشون رنده شده حالا نمیدونم باید چکار کنم دیگه خیلی بد غذا هستن
شاید پرنده های شما با هم تو لک نرفتند یکی زودتر بوده و دیگری چند وقت بعد . که الان یکی در انتهای پرریزی هست و پرنده دیگر نه و شاه پرها هم متعلق به همان است.این طور نبوده؟
غذاهای گرم را هم که حتما حذف کرده اید
برایشان از مکمل کلسیم و کف دریا حتما استفاده کنید
کلم و جعفری هم با غذاهایی که دوست دارند مخلوط کنید و در اختیارشان بگذارید.
برایشان ظرف آبتنی هم بگذارید(با رعایت شرایط تا سرما نخورند)
ایا ممکنه عروس خاکستری که صورتش زرده ماده باشه؟
سلام دوستان
عروس نر من امروز شروع کرد به اواز خواندن ولی صداش خیلی ضعیفه و نسبت به نرم خیلی کمه.
من خودم فکر کنم سنش کم باشه.
پرریزیش تازه تموم شده. عکس بذارم شما هم ببینید و نظرتون و بگید.
ممنون
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.