سلام خوبید؟
چه خبر از جوجه کبوترا؟؟؟؟؟؟
بزرگ شدن؟
ازشون عکس بگذارید لطفا
از بقیه پرنده ها چه خبر؟
چه جوجه های نازی هستن:smile (208):
سلام
کاش عکس کبوتراتونو قرار میدادین تا اونارم میدیدیم.
دوست عزیز به نظر من که از بچگی با کبوتر بزرگ شدم جوجه کبوتر رو نباید توی دستگاه بدنیا آورد چون چند روز اول تغذیه شون خیای مشکله و احتمال زنده موندن خیلی ضعیفه.
دلیل شکستن تخم ها از سوی پدر و مادر میتونه جوان بودنشون باشه و در مرتبه های بعد حل میشه. اگر هم در مراتب متوالی تخم اونها رو اززیرشون بردارین بتدریج موجب نارضایتی پرنده و عدم تخم گذاری خواهد شد.ایجاد فضایی امن به بارور شدن تخم ها درآینده توسط پدر و مادر کمک میکنه.
جوجه کبوتر عموما 3-4روز پس از تولد چشم باز میکنه و این طبیعی هستش.
جوجه رو پیش والدین نذارین چون حتما باعث مرگش خواهید شد. کبوترها اخلاق خاصی درپذیرش جوجه ها دارند که اگر خواستید بعدا مفصلا براتون توضیح میدم و راهنماییتون میکنم.
درتکمیل حرف دوستمون که فرمودند با نخود تغذیه اش کنید باید بگم تغذیه جوجه تازه متولد شده با نخود خیس شده قدری خطرناکه وممکنه باعث مرگش بشه بعد از 4-5روز و رشد اولیه جوجه نخود میتونه یکی از بهترین موارد تغذیه باشه و معمولا هم کبوتربازان بعنوان غذای کمکی به جوجه هایی که والدین خوب تغذیه شون نمیکنن از این نمونه ها استفاده میکنن اما برای جوجه تازه متولد شده بدلیل حجم زیاد درهنگام تغذیه و بیشتر شدن حجمش بعد از تغذیه و همینطور عدم هضم صحیح از سوی جوجه میتونه باعث مرگ جوجه بشه لذا باید از دانه های ریزتر که حتما قبلا خیسانده شده باشند استفاده کنید یا با آرد گندم و آب مایعی رقیق درست کنید وبا سرنگ به پرنده بدید تا بخوره البته برای چند روز اول که پرنده خیلی ریز هست و قابلیت هضم نخود ودانه های قوی را نداره.البته راهی هم که انتخاب کردید خوبه که خیلی از افراد حرفه ای ازش استفاده میکنن اما باید حوصله بسیار داشته باشین و از سیری پرنده اطمینان حاصل کنید تا جوجه درآینده ریز نماند.
شاید من این پاسخ رو دیر براتون فرستاده باشم اما میتونه تجربه ای باشه برای آیندتون
دوست من سلام
من قبلا خیلی کبک داشتم اما الآن چند سالیست که دیگه گیرم نیومده و موقعیتش رو نداشتم. میخواستم بدونم قصد فروش این جوجه های نازرو هم دارید یا نه؟ منکه عاشقشون شدم. اگر جواب مثبت هست خواهش میکنم قیمت رو عرض کنین و درضمن راهی برای تماس هم ارائه بدین تا باهاتون تماس بگیرم.
دوست من اگه آمادگی و قصد فروش رو داشتین من میتونم همونجا ازتون تحویل بگیرم. من برادر خانمم همسرش تبریزی هست و زیاد میاد و میره خودشم تهران زندگی میکنه میتونه ازتون تحویل بگیره وببره تهران بعد مدتی که خستگی جوجه ها هم در بره برام بفرسته.البته اگر مایل به فروششون بودید چون من کبک خیلی دوست دارم مخصوصا اگه بشه از جوجگی داشتش.
عکسهای جدید از مینا که الان به حرفم اومده
![]()
سلام
بعد از سالها غیبتبا جوجه قرقاول ها اومدم
![]()
ای وای خدا اینا چقدر نازن . اندازه ی اینا چقدر هست ؟ در مقایسه با جوجه موغ ؟
باز هم ازشون عکس بگیرید . مخصوصا کمی که بزرگ تر شدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)