سلام محبوبه جان . برات خیلی خیلی خوشحالم . همین طور برای روشای عزیز . این رو از صمیم قلب می گمخدا برات نگهش داره
سلام محبوبه جان . برات خیلی خیلی خوشحالم . همین طور برای روشای عزیز . این رو از صمیم قلب می گمخدا برات نگهش داره
سلام ممنون
شما لطف دارید چشم به زودی بازم عکس از پارکش میذارم. راجب 2تا بودن قفسشم اون قفس بزرگشو دوست نداشت و توش نا آروم بود به پیشنهاد سپیده جون گذاشتمش شبها توی قفس مسافرتیش که خیلی راضی بود و آروم شد بعد از چند روز دیدم اینطوری راحته قفس بزرگشو جمع کردم رفتم براش این قفس 1033 رو که دقیقا شکل قفس مسافرتیشه خریدم که مثلا بزرگتر باشه و راحتتر باشه توش اما رُشا همچنان قفس مسافرتیشو ترجیح میده گاهی میره داخل 1033 اما فقط برای بازی شبها توی همون قفس مسافرتی میخوابه هنوز
سلام سپید جون
چشم اما من و شما بعدن با هم صحبت میکنیم
سلام بهنوش جان ممنون عزیزم..خیلی لطف داری به رُشام .خدا از دهنت بشنوه![]()
سلام محبوبه جونم
چند وقت بود دسترسی به اینترنت نداشتم الان که دیدم حال روشا خوب شده خیلی خوشحال شدم واقعا خسته نباشی
از طرف من روشا جونو ببوس خیلی مواظبش باش![]()
سلام دوستام
31 شهريور (جمعه)تولد من بود که 3 سالم تموم شد و رفتم توی 4 سال محبوب جون میگه امیدوارم عاقل بشیخلاصه محبوب خاله سپيده و جوجو و يکي ديگه از دوستامو که شما نمي شناسين دعوت کرد(من دوست داشتم همه دوستام باشن اما نمی شد که ) و برام يه کيک نارنجي گرفت آخه من رنگ زرد و نارنجي رو دوست دارم و کمتر ميترسم ازشون اما نمي دونم چرا باز از کيکم ميترسيدم نمي دونستم خوردنيه فکر ميکردم اومده منو بخوره اما بعد که محبوب يه کوچولو قسمت بدون خامشو داد بهم ديدم عجب چيزيه به به
تازه 2 هم کادو گرفتم يکي از طرف خاله سپيده و جوجو يکي هم از طرف اون يکي دوستم کادوي محبوب جونم و قبل روز تولدم منفجر کرده بودم
خوب حالا عکسهاي تولدم
اینجا تازه کیکمو دیده بودیم و نمی دونستیم چیه که
جوجو:رُشا این چیـــــــــــــــــــــــ ـه؟نمی دونم فرار کن
بعدش اینجا مامانا به اجبار سعی میکردن ما با کیک عکس بگیریم ما هم همش فرار کردیم و این شد بهترین عکس 2تفرمون با کیک
اینجام محبوب منو گداشت کنار این موجود
من در تعجب
من اعصاب ندارماااااااااااااا
من در فراررررررررررر
مامان بیا منو ببررر
ماجرای تولدم تموم شد حالا رسیدیم به قسمت خوبش کادوها
این کادوی جوجو و خاله سپیدست که بهش میگن net climbing یا طناب مخصوص صعود طوطی ( توضیح خواستین از خاله سپیده بپرسید من فقط ازش بالا-پایین میرم و دوسش دارم توضیح نمی دونم دیگه)
این تاب هم کادوی اون یکی دوستمه
تا بعد خدا نگهدارتون
به به روشا جونم تولدت مبارک
خیلی عکسای خوبی بود.
عزیزم بچه کلی مونده تو کفه کیکه انگشت در نوک
چه کادوهای خوشگلییییییییی. من عاشق اون طنابه شدم
چند وقت دیگه هم تولده منه هااااا
محبوب جون مرسی بابت عکسا. عالی بودن. روشا هم حسابی مثل قبل تپل مپل شده
سپیده جون میگم جوجو بهتر شده ها نه؟![]()
سلام
من امروز برای اولین بار اومدم اینجا و از اول تا آخرشو خوندم. تولد روشا جون هم مبارک، ایشالا 120ساله بشین و همیشه پیش هم باشین
فقط یه نکته ای وجود داره که باید بگم: مطمئنین تو خونه ی شما بقیه یا مخالفن یا بی تفاوت؟من طوطیم چند وقت پیش فرار کرد، از اون موقع دارم خودمو می کشم مادرمو راضی کنم که بععععععععععدها یکی دیگه یگیرم،نمیشه.
![]()
طوطی و پرنده ی جدید که هیچ، مجبور شدم بقیه ی حیوونارو هم یا آزاد کنم یا ببخشم و با کلی ماجرا، الان فقط فنچ دارم (والبته یه گنجشک که پیداش کردم و چون نمیتونست بپره فعلا نگهش داشتم).
اون وقت شما اینهمه امکانات دارین، روشاجون ماشالا دبدبه و کبکبه ای داره برای خودش، جای من بودین چی؟
وافعا قدر این هارو بدونین. من که الان میخوندم فقط حسرت می بردم.
امیدوارم با طوطی تون سالهای سال با هم خوش باشین.
روشا جون تولدت مبارکامیدوارم همیشه سلامت باشی. دیگه شیطونی نکنی که مریض بشی و مامانی غصه بخوره.
محبوب خانم دست شما هم درد نکنه واقعا از دیدن عکس ها لذت بردم .
با آرزوی سلامت هر دوی شما
چه عجب بالاخره عکسارو گذاشتی محبوبه خانم![]()
سلام نفیسه جون . قابل شما رو ندارهاندازه بده واسه تولدت سفارش میدم
ولی شرطش اینه که منم بیام کیک بخورم . اینجوری فایده نداره که
من خونه روشا اینا رفتم نهار . بعد از نهار کیک هم بود
جوجو تو این عکس از قبل بدترهولی الان بهتره خدا رو شکر
سلام نفیسه جان پس تولدت مبارکرُشا گفت که راجب طناب با سپیده صحبت کنید
ممنون عزیزم آره خدا رو شکر دوباره شد رُشای اول
سلام ممنون بابت تبریک و توجه
و بعد اینکه اون ماجرا که شما خوندی مال حدود 10-12 سال پیش بود که من اون موقع واقعا شرایطی مثل شما و شاید بدتر شما رو داشتم (آرزوی داشتن یدونه جوجه ماشینی )کم کم با کمک داییم از مرغ عشق رسیدم به اینجا الانم فقط رُشا پادشاهیش توی اطاق منه هر چند همه دوسش دارن اما دورادور و تا وقتی که آرومه
یکم حرفاشونو تحمل کنی بعد کم کم عادی میشه ..برای من که اینطوری بود
سلام ممنون شما لطف دارید.امیدوارم و دیگه اجازه خرابکاری به رُشا نمی دم
سلام سپیده خانوم دیگه هیچکس ندونه شما میدونی من با این نت نفتی چی میکشم خوبه خودت عکسها رو آپلود کردی برام ...زحمت یه سری دیگرم باید بکشی![]()
سلام محبوبه خانم من تا به حال به ایمجا سر نزده بودم تا زمانی که پست زدید که حال روشا خوب شده و منم از اول تا آخرشو خوندم .تبریک میگم به خاطر اینکه الان حالش خوبه وامیدوارم دیگه مریض نشه(خودشو مریض نکنه!)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)