دوست عزیز جدن زیبا هستن و خستگیو از تنمون به در کردی![]()
دوست عزیز جدن زیبا هستن و خستگیو از تنمون به در کردی![]()
خستگیمون در رفت سایش عزیزچند تا سوال داشتم
1.به نظر شما سامپ داخلی کارایی بیشتری داره یا فیلتر سطلی؟
2.سیفون 70٪در روز برای تانکی با ابعاد 110.40.60 به همراه 10عدد دیسکس 3اینچی کافیه؟
ممنونم دوست من
خصوص سوال اول باید عرض کنم که هر کدوم کارایی خاص خود رو دارند ولی سامپ به مراتب کارایی بهتری داره هر چند که از نظر اقتصادی هم بسیار بصرفه تر هست ولی باید این نکته رو هم اضافه کنم که همانطور که در عکس ها هم مشخص هست من قبلا از فیلتر اکسترنال استفاده می کردم ولی الان دیگه از هیچ گونه فیلتر یا سامپی استفاده نمی کنم فقط فقط سیفون مرتب
خصوص سوال دوم هم باید عرض کنم این میزان سیفون عالی هست ولی تنها به یک شرط که شرایط اب جدید با اب قبلی کاملا یکسان باشه
سلام سایش جان تبریک می گم مشل همیشه عالی
فقط عکس اون زرده که من عاشقشم رو نذاشتی ها اونم بزار یکمی روحمون شاد بشه
چه گلدن البینو زیبایی
گلدن البینو اگه بدنش راه راه باشه با ارزش تره یا این که ساده باشه؟
ممنونم دوست من ولی اسم این نزاد گلدن البینو نیست با توجه به اینکه معمولا نمیشه به قطعیت در مورد نژاد یک ماهی نظر دارد و لی در مورد نژاد این ماهی باید گفت که چندین نام روی این نژاد هست که شامل :
Yellow Crystal discus------Yellow & White discus -------- و solid yellow discus (به معنای میان پر هست نه خالص)
و گلدن البینو معمولا دارای خط های روشن در اطراف بدن هست که این نژاد فاقد ان هست
در خصوص ارزش یه ماهی باید عرض کنم که به شخصه هیچ وقت اینجوری به ماهی نگاه نکردم که ببینم کدوم نژاد قیمت بالای داره تا اون رو بخرم ولی فکر می کنم حدودا دارای یه قیمت باشند هر چند که طی بازدیدی که جمعه گذشته از یکی از فروشنده های معروف دیسکس توی نواب داشتم از قیمت بالای ماهی ها واقعا متعجب شدم اگر اشتباه نکنم یه گلدن البینو رو به قیمت 350 تومن قیمت گذاری کرده بودند که به جرات می گم اگر اون گلدن توسط بچه های عزیز همین سایت برای فروش عرضه می شد شاید به زو 100 تومن خریده میشه
واقعا عالي هستن ماهياتون...يكي از يكي قشنگتر ..آدم واقعا لذت ميبره
گلدن خب معلومه كه منظور ديسكسي هست كه رنگش طلايي باشه و آلبينو هم به اون دسته ديسكس ها يا ماهياني گفته ميشه كه مغز چشم قرمز باشه...اما اينكه رگه داشته باشه يا نداشته باشه اصلا به آلبينو بودن يا نبودن ربطي نداره.
الان چندين نژاد آلبينو وجود داره (البينو بلو دايموند -آلبينو پيژن - آلبينو لئوپارد - آلبينو اسنو وايت - آلبينو رد كاور -آلبينو رد ملون ) و خيلي نژادهاي ديگه كه روز به روز دارن بيشتر و بيشتر ميشن.
به نظر من كلا ماهي كه رنگ يكدست داشته باشه ارزش بيشتري داره و قشنگ تره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)