,,,,,,,,,,,,,,,,............,,,,,,,,,,,,,,,,,,.... .......,,,,,,,,,,,,,,,zz,gold,f3,
,,,,,,,,,,,,,,,,............,,,,,,,,,,,,,,,,,,.... .......,,,,,,,,,,,,,,,zz,gold,f3,
باسلام
ناصر جان يه خدا قوت جانانه بهت ميگم تا همه خستگيهات از تنت بره...
اميدوارم شاهد پيشرفت روز افزون شما باشم...
بازم از ماهيهات برامون عكس بذار تا بيشتر لذت ببريم...
سربلند باشيد...
باتشكر farhad-2007
من میدونم این ناصر چی میکشه برا تکثیر فلاور
اقا دیسکس؟![]()
آهان این شد عکس خیلی خگشله خدا صبرت بده من که تو 2 تا فلاورم موندم ............... mojtabasmd
ممنون ،مجتبی جان ،،اره داش زحمت زیاد داره،آهان این شد عکس خیلی خگشله خدا صبرت بده من که تو 2 تا فلاورم موندم ............... mojtabasmd
ممنون ،فرهاد جان ،،بودن استادی مثل شما ،مارو تشویق میکنه که روبه جلو حرکت کنیم هر چند اندک،،رو چشم عکس ها ی بیشتری قرار میدام ،البته از سیچلاید ها و نژاد های مختلف فلاور ،با تشکراقا شما استاد بنده هستید ،و هر کاری کنی ،پشت میایم ،،راستش داداش مصطفی فکر کردم سالن رو با دو یا سه گونه ادامه بدام بهتر باشه نظرات چیه ؟
موافقم ناصر جان
شما لطف داری
ولی حرف بده منو گوش کن دور دیسکس نرو خیلی وقت میخواد و پر درد سره
اگه جا داری حوضچه بزنی بزن تو کار زنده زا و مخصوصا گوپی
ویرایش توسط shellman2008 : 12th May 2014 در ساعت 04:32 PM
بله ، دقیقان درست میگی ،تخم گذار های مثل دیسکس و فلاور که وقت زیادی تلف میکنند ،،بهترین حالت این که پیش اشون زند زا نگهداری کرد تا هزینه ،فرصت سایز کردنشون ،به دست بیاد ،ولی من تانک ۱*۱*۱ هم دارم،حداودان ۱۰ تا ،به نظرات کافی هست واسه گوپی؟
نمیگم نمیشه
ولی سایز شدن گوپی تو حوضچه نصف زمانی که تو تانک سایزشون میکنی
برا اون تانکهای خالی اسکار گزینه بهتری هستش
سلام ،
یک جفت رد تگزاس،ماده تکثیر خودم هست ،چند تا هم هست که رنگ پاک کنند عکس گذاشته میشه،،،بچه فلاور ها هم نژاد گلدن تای سیلک هستند،،این فلاور گلدن هد فایر ، که خیلی خوشم میاد ازش ،و در ایند نزدیک تکثیر اش میکنم
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...
![]()
شنیدم به دنبال رد دویل هستی . داش ناصر بظر من 3 تا حوضچه درست برای مولی دم عقزبی و گوپی سنگاپوری یه حوضچه هم برای دم شمشیری فنسی چون تکثیر فلاور هم یکم زمان بر می شه و توی بچه هم بیشرشون نتیجه دلخواه رو نمی دن دیسکس هم سایز کن جا پرورش بهتره همدان هم خوب مشتری هست برای گوپی خوب با دیسکس 3 تا 4 اینچ . دز ضمن خسته هم نباشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.