---
سلام به شما آقا عرفان عزیز
میشه در هر موقع داد اما زیادیش ضرر داره .
خیلی شرایط هست که یک قناری مست و آماده بشه من چندتا میگم شاید دوستان راه های بهتری براش داشته باشن
تو فصول سرما مثل الان هفت تخم خیلی خوبه -( تو سرما امکان چربی گیری هست ) ، به مقدار دو بند انگشت که چند روزی بخوره خیلی ضرر داره (( از نظر من ))
محیط بدون استرس ، یک قفس خوب و مناسب
برای مستی بیشتر اگه دقت کرده باشین قناری صبحا بیشتر میخونه و محیط عالی باشه همینطوری به خوندن ادامه میده .
( من توصیه می کنم برای آواز خوانی یک پارچه بسیار بسیار نازک تیره بزارید که احساس که نور کم بخوره بهش ( کمی در مجاورت نور خورشید ) همیشه نه یک یا چند روز در میان (( بزرگای قناری با این کار سرود قناری درست میکنن ، این بحث خیلی مفصل هست ))
و خوردن غذاهای شیرین که سر ذوق بیارش
من هویج رنده میکنم میدم بهش همراه با خیلی شکر که مزاق رو بازی بازی بده .
و ... .
انشالله که تونسته باشید بحث مورد نظر خودتون رو پیگیری کنید .
روز خوبی داشته باشید
یاحق
---
سلام به مجدد به شما آقا عرفان
هویج خوبه که خودتون گفتید ، دلمه خوبه ( زیادیش اسهال میگیره ) ، سبزی جات همه نوع ، مواد شیمیای که با آب قناری ترکیب میشه ، و ... راهاهی دیگه
توصیه بنده به شما این هست که کمی نه خیلی فقط نور خورشید که تو خونه جاری باشه قناری رو در اونجا قرار بدید تا هم خوش رنگ بشه ( براق ، هم رنگ دانشهاش تحریک بشن )
سیب قرمز بدید ، من توصیه نمی کنم که از موادشیمیائی استفاده کنید ، به چندیدن که خیلی طول میکشه بگم و خسته کننده
زیادی هر کردم مخصوصا دلمه ضرر داره
روز خوبی داشته باشید
یاحق
سلام بالاخره ما نفهمیدیم فلفل دلمه براش خوبه یا ضرر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
---
سلام به شما ارشام جان عزیز
خوبه ، زیادیش ضرر داره موجب اسهال و مریضی روده ای میکنه قناری رو
دو روز در هفته یا سه روز ، مکرر ضرر داره .
انگار که شما هر روز پیاز بخورین ، هم صبح ، ظهر و شب و در آخر خدای نکرده موجب کم کاری کلیه و دید کم چشم میشید ( انشالله که چنین اتفاقی نیوفته )
زیاد توصیه نمیشه ، من جای رو هم ندیدم که بگن بده همینطوری عالی هست ، برای قناری ورم معده خیلی بده و همینطور اسهال .
روزخوبی داشته باشید
یاحق
سلام به همه دوستای گلم ، یک پیشنهاد دارم اگه همه موافق هستید من انجام بدم .
یک: اول از همه به یک گرافیک کار تو سایت برای آرم موضوع نیازمند هستم
دو: همه بگین در مورد کار (نظر بدین)
سه: آقای بابک اگه اجازه بدن
چهار: ممنون میشم برای این یک تاپیک یا یک اتاق جدا گدانه قرار بدید مثل: ( تکثیر و پرورش قناری ، معرفی نژادهای قناری ) یا درون ((تکثیر ...))
---
خوب خلاصه از بحث نگذریم
میخوام تمامی آوازهای قناری رو که دارم برای دوستان قناری با و اععم از سهره قناری ، سهره قرار بدم
چندین آلبوم میشه
دوستان ممنون میشم بگین کار خوبی هست یا نه ، و اینکه باب موضوع یک گرافیک کار هم نیاز داریم
موضوع صدا: آموزش صدای خوب و متنوع برای قناری شما از جوجه باید براش بزارید .
صداها با کیفیک و اکثرا عالی هستند
آموزش دادن برای قناری ، سهره ، سهره قناری متفاوت هست
حال دوستان نظر بدن تا مابقی کارارو انجام بدیم .
انشالله روز خوبی داشته باشید
یاحق
ویرایش توسط sepideh : 13th December 2012 در ساعت 01:44 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)