سلام.... میگم که کوچولوها خوب بزرگ شدن هااااااااااا... یادمه اولین الگوی فندوق همین هپی و ژولی بودن... بوسشون کن از طرف من... حتما ها
ممنون عمو چشم از طرف شما حسابی لهشون می کنممن اصلا فکر نمی کنم هپی بازم رشد کنه ایندفه که دکتر وزنش رو گفت واقعا شوک شدم خرس شده واسه خودش ژولی هم که دیگه هیچی کم مونده هپی رو درسته قورت بده
![]()
البته از این یکی کلاه ها هم میتونین درست کنین اما در برابر این ترمیناتور های عزیز خیلی دوام نخواهد داشت!![]()
![]()
[QUOTE=shadi.a;149001]البته از این یکی کلاه ها هم میتونین درست کنین اما در برابر این ترمیناتور های عزیز خیلی دوام نخواهد داشت!![]()
ممنکن شادی جان ایده ی خیلی جالبیه . خیلی هم خوشگلن . ببینم خودم میتونم از اینا درست کنما![]()
[QUOTE=nima.h;149004]نه عمو زحمت نکش منم از همینا پیشنهاد دادم ولی اگر مقوا خور باشن به زودی مقوا کشف و منهدم می شه![]()
سلام چقدر خوبه این پسرای شما با هم خوبن کنار اومدن ... من می ترسم برای پیتر یه داداش بگیرم ... اگه دعوا کنن چه کنم !!!
خیلی توپلی و بانمک هستن ... خدا حفظشون کنه
ممنون
نه کوجیکتر باشه مشکلی نیست بعدشم من یک هفته از هم دور گذاشتمشون فقط بوی همو حس می کردن اول هم هرکدوم فکر کی کرداون یکی مادست بعد یه شب گذاشتمشون کنار هم اما توی یه محوطه کوچیک و خودم بالا سرشون بودم یکم بهم پریدن و بالاخره با صلح و صفا آشنا شدن اون شب دوباره جداشون کردم تا دو سه شب صبح ها می زاشتمشون کنار هم شب ها جداشون می کردم بعد هم دیگه باهم کامل آشنا شدن خیلی هم به هم وابسته هستن اگر هپی رو ببرم از اتاق بیرون زولی خیلی بی قراری می کنه اخر ش هم سوت می زنه ژولی هم که میارم هپی توی اتاق هی می چرخه دنبالش میگرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.