من واقعا تو سامپم موندم![]()
من واقعا تو سامپم موندم![]()
شما همون سامپ 45 سانتی بزنی خیلی بهتر از فیلتر سطلی هستش
میشه یه مقدار در مورد میزی که میخواین تانکو روش بزارین توضیح بدین یا عکس بزارین که بدونیم چطوری هست که نمیشه با طول 80 سانت نمیشه توش یه سامپ 70 یا 60 سانتی گذاشت
سلام دوست عزیز
مشکلی که شما دارین در درجه اول ابعاد هستش چون ابعادتون خیلی کوچیکه یه مقدار دست آدمو میبنده .
میتونی یه عکس از محل قرار گیری تانک و سامپ بزاری ؟
ببین پایه از mdf ساخته شده پائین که باید سامپ بذارم حالت خونه خونه هست یکی از خانه ها طولش 49 سانت هست
امیدوارم قشنگ توضیح داده باشم
همون 3 قسمت کافیه؟؟؟؟
الان نمیتونم عکس بذارم
پس دوستان واسه سامپ من یه طرحی بریزین اگه زحمتی نیست
من چند تا سوال میپرسم بعد از جواب ادامه بدیم
شما چقدر قراره در کل برای تانکتون بعد از یکسال هزینه کرده باشید؟ چقدر پول ریفتون میشه چقدر نمک و .... حداقل هزینه بعد از یک سال اگر یک مقدار خرید کنید با خود تانک حداقل به 2 میلیون میرسه که با توجه به مسائل مربوط به ابشور به اندازه کافی وقت گیر و زحمت داره حالا به نظر شما نهایتا 200 تومن هزینه برای میز و ام دی اف ارزش داره که همیشه در گیر کمبود جا کنترل پارامترها و.... باشید؟!
پیشنهاد شما روی همون سایز 80 طول حساب کنید ولی بیاین یه میز درست حسابی که زیرش کاملا باز هست برای تانکتون بسازید و خودتون از کلی دردسر در اینده نجات بدین
خوب نهایتا چقدر به سامپ ابعاد بدم؟؟؟؟
شما اگر طولوو 80 در نظر بگیرین و از قوطی 4 برای کلاف میز استفاده کنید به راحتی میتونید طول سامپو 70 بگیرید که بسیار ایده ال خواهد بود برای این سایز
اوکی چشم قبول
راستی امروز بهم گفت که یه سوراخ 32 میلی کف تانک کافیه
گفت برگشت از سامپ به تانک را با لوله و شالنگ از پشت تانک به سطح اب برسون
خوبه؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.