قیمت جوجه زیر یکسال چنده الان؟؟؟
باسلام . عروسام سر و کله هم رو میخوارونن و بقل هم میخوابن اما جفت میگیری نمیکنن میخواستم سوال کنم که مشکلی هست یا هنوز زوده ؟ براشون باید چیکار کنم که فرایند جفت خوردنشون سریع تر بشه ؟
ببخشید اشتباهی تو این صفحه ارسال شد. با عرض معذرت
با سلام شاه طوطیم حدود 5 یا 6 ماه هستش. چند وقتی هستش پرهاش صاف و یک دست نیستن. همیشه هم کف قفس یا اطرافش پر ریخته.
الان سن ه پر ریزیش هست؟؟
مولتی ویتامین و کلسیم هم بهش میدم. هفته یکبار هم آب رو اسپری میکنم
از 6-7 ماهگی ممکنه اولین پرریزیشون شروع بشه
غذاهای پروتئین دار مثل حبوبات و غذاهای حاوی ویتامین A مثل هویج و ... حتما استفاده کنید
یه روز در میون آب اسپری کنید ، الان به حموم بیشتری نیاز داره
امروز 2تا از شاه دم ش افتادن. چقدر زمان میبره تا اینا دربیان؟ چقدر دیگه از پر ریزی در میاد؟
شاه طوطیم انگار کوتوله شده😆
![]()
حدود دوماه دیگه پرهاش دوباره درمیاد
سلام و عرض ادب.
چندوقته یه شاه طوطی دارم اوایل که خریدمش صاحب قبلیش دم و بالاشو از ته کشیده بود یه خورده تقویتش کردم بال و پرش یه خورده دراومده چی بهش بدم که زودتر دربیاد.
2. اولا که ساکت بود صاحب قبلیش گفت یکسال و هفت ماه داره ولی اینجا که مشخصاتشو دادم گفتن بالغه کم کم شروع کرد به جیغ زدن البته بعد یک روز و کم کم بعد یکماه میومد روو دست و حالا بوس دادن رو یادگرفته و غذاشو مرتب از دستم میگیره و میخوره اینجا بهم گفتن حرف زدن یادنمیگیره چون بالغه و دوسه روزه یه صدا یادگرفته همش این صدارو ازخودش درمیاره یه صدای عجیب غریبه اینم یه روز تو برنامه کودک اهنگ گذاشته بود و صدای حیوونا رو پخش کرد از اونروز این صدارو یادگرفته و تکرارمیکنه روزی صدبارتکرارمیکنه و یه جیغ عجیب میزنه ایا ممکنه حرف زدن یادبگیره؟
ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.