فقط مراقب باش چسب چون تو قسمت درب ورودی نمونه
بله درسته ماده خاکستری هم تو بقیه رنگها مقاوم تره

من تابه حال تفاوت محسوس بین ماده خاکستری و سایر رنگها در تخم گذاری و ...ندیدم و بیشتر رسیدگی صاحب پرنده تاثیر گذار هست و البته ساختار بدنی خود پرنده. ماده خاکستری داشتم که نهایت 3 تخم میگذاشت اما لوتینو در شرایط یکسان 5 تخم
ولی بطور کل خاکستریها در برابر بیماری مقاوم تر هستند
ویرایش توسط *پویش : 20th October 2014 در ساعت 10:54 PM

سلام.
بله. به علت اینکه در طبیعت رنگ خاکستری وجود داره و رنگ اصلی عروس هم همین رنگه از مقاومت بیشتر نسبت به سایر رنگها دارند.
موفق باشید

عکس لانه که قرار داده نشدهدوستان و مدیران عزیز نظرتون در باره این لونه و چوب نشیمن گاه چیه چوب قطرشو زدم 2 سانت بود به نظرتون خوبه یا خیلی بزرگه؟
http://up.parsipet.ir/uploads/DSC00451.jpg
http://up.parsipet.ir/uploads/DSC00452.jpg
چوب قطرش کمی زیاد هست اگر نازکتر باشد بهتر است از این جهت که بعضی ماده ها برای جفتگیری نمی توانند روی چوبی با این قطر تعادلشان را حفظ کنند

دوستان سلام.این تاپیک مربوط به سوال وجواب در مورد عروس هلندی هست.الان تقریبا از ده صفحه ی گذشته سه صفحه در مورد لانه بوده.صفحه ی قبلی که کلا در مورد لانه شد.
پس نقشه تاپیک متفرقه چیه؟منکه دیگه توی امضام هم گذاشتم لینکش رو.التماستون میکنم اولین جایی که رسیدین تاپیک نزنید.راحت ترین جا سوال رو مطرح نکنید.

یه سوال داشتم به وسیله چه مواد غذایی ویتامینD رو تامین کنم برای عروسم که داره پرریزی میکنه؟

مواد غذایی حاوی ویتامین D بیشتر در غذاهایی مثل ماهی های روغنی و زرده تخم مرغ و ... هست که برای پرنده قابل استفاده نیست.بهتر هست از مکمل هایی که مقدار مناسبی ویتامین D3 دارند مثل توتال یا مودای تابرنیل استفاده کنید
ضمنا بدن پرنده در مقابل نور آفتاب این ویتامین را میسازد

ممنون
از پشت شیشه هم آفتاب بگیره بازم ویتامین رو میسازه؟یا حتما باید مستقیم باشه؟
یه سوال دیگه اینکه این نر ابلغ لوتینو امروز توجه کردم چشماش قرمزه درصورتی که لوتینوی خالص نیست همچین چیزی چطور ممکنه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.