راستش منظورم این بود یعنی خیلی شدیده دوتا دیگه عروس داشتم هردوتا پرریزی داشتن اما به این شدت نبوده فک کنم توی حداکثر5 روز کل پرهاش بریزه فردا از کف قفس عکس میزارم ببینید حتی توی ظرف غذا و بیرون قفس هم یه عالمه پرریخته

بهتره از مکمل مودا استفاده کنید
اگه از مکمل استفاده نمیکنید تو این دوره ویتامین d به اندازه کافی بهش برسونید

خواهش می کنم
خانم پویش ممنون جواب دادید
اما اونهایی که گفتید...از هر ده هزارتا یکدونه جنس نرش عقیم در میاد
اما این موضوع در مورد عروس هلندی یک جوره خاصیه
عروس های بالغ و خوب تغذیه شده و سرحال بعد از 2 سال در چندین و چند مرحله جوجه کشی نتونستن تخم هارو بارور کنند(طول یک سال)
وقتی الان کسی میره جفت بخره از پرنده فروشی ها باید حواسش خیلی جمع باشه؟وقتی طرف عروس و با تخم میگیره و بعد میبینه این جفت جوجه بده نیستن؟
ماده تخم میکنه اما تخم نطفه نمیزنه؟؟؟!!!
اکثر ماده ها به تخم می افتن اما این مشکل نرهاس که نمیتونند بارور کنند
الان هم اگه اون شخص بخواد اون عروس های نر بالغ و بده بره باید دچار عذاب وجدان بشه. چون همون پرنده رو به اسم مولد میفروشن به کس دیگه ای
حالا فکر کنید اون پرنده نر بالغ نه بدرد دستی شدن میخوره نه بدرد حرف اوردن
مواردی که گفتید درست هست اما میزان عقیم بودن عروس هلندیها خیلی کم است و اصلا در حدی نیست که نگران کننده باشد

جفت قبلی من هم نرش عقیم بود. دست من که بود تخم ها نطفه دار نشد وقتی هم به پرنده فروش فروختم اونم لونه گذاشت و بازم تخمها بارور نشد و احتمالا قبل اینکه من بخرمشون بازم تخم پوچ گذاشته بودن.
خانم پویش ممنون جواب دادید
اما اونهایی که گفتید...از هر ده هزارتا یکدونه جنس نرش عقیم در میاد
اما این موضوع در مورد عروس هلندی یک جوره خاصیه
عروس های بالغ و خوب تغذیه شده و سرحال بعد از 2 سال در چندین و چند مرحله جوجه کشی نتونستن تخم هارو بارور کنند(طول یک سال)
وقتی الان کسی میره جفت بخره از پرنده فروشی ها باید حواسش خیلی جمع باشه؟وقتی طرف عروس و با تخم میگیره و بعد میبینه این جفت جوجه بده نیستن؟
ماده تخم میکنه اما تخم نطفه نمیزنه؟؟؟!!!
اکثر ماده ها به تخم می افتن اما این مشکل نرهاس که نمیتونند بارور کنند
الان هم اگه اون شخص بخواد اون عروس های نر بالغ و بده بره باید دچار عذاب وجدان بشه. چون همون پرنده رو به اسم مولد میفروشن به کس دیگه ای
حالا فکر کنید اون پرنده نر بالغ نه بدرد دستی شدن میخوره نه بدرد حرف اوردن
بنظر من که تعداد نر های عقیم زیاده مخصوصا توی نر های لوتینو

شما تا به حال چند نر تک یا جفت داشته اید که این مورد را در آنها دیده اید؟

همین حالا از قفس بیرونش آوردم برای دومین بار اولش همش از دستم فرار میکرد اما حالا همش میشینه روی دستم تکون هم نمیخوره بال هاشو کوتاهم نکردم تقریبا دستی شده
فقط یه مشکلی که هست همون پرریزی بیش از حدشه
الان روی کمر نزدیک دم رو نگاه کردم اصلا پرنداره دیگه فقط کرک مونده خیلی غیر طبیعی پرریزی میکنه به نظرتون بیماری نیست؟مدفوع حالت عادی داره و علائم بیماری نداره دست میزنم به چرهاش نزدیک 6-7 تا میریزه انگاری همه میخوان بریزن

دوستان سلام.
مثل اینکه عروس ماده منم رفت تو لک.
در حال آماده سازی بودند . حالا باید غذای گرمو حذف کنم؟؟
قطره ADCE را قطع کنم؟
و آیا لازمه که نر و ماده را سوا کنم؟
آقا چرا به این سوالم پاسخ ندادید دیشب پرسیدم که!!!

سلام دوستان
خوبین ؟
ببخشین یک مشکل تقریبا اورژانسی برای من ایجاد شده !!!
عروس ماده سه تا تخم گذاشته
دو تا از تخم هاش چسبیده به پرهای شکمش !! و داره با همون تخم های چسبیده به شکمش کف قفس راه میره !!
الان هم با هزار مصیبت رفت داخل لانه !! چون تخم هاش که به شکمش چسبیدن اجازه نمیداد که بره به داخل لانه
اینم از شانس ما !!!!!
الان یک دونه از تخم هاش فکر کنم سالم مونده
باید عروس رو بگیرم و تخم هاش رو جدا کنم از پرهاش ؟؟
فکر کنم دیگه این تخم ها به درد نمی خوره
نظرتون چیه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.