هر كسي كه حداقل 1 بار تجربه نگهداري طوطي رو داشته باشه ميتونه پر پرندش رو كوتاه كنه اما چرا ميگم خودت اين كار رو نكن:چون در حين اصلاح احتمال وارد شدن استرس از طرف شما به پرند تون خيلي زياده كه در نتيجه اين موضوع در ذهن پرنده شما ميمونه و باعث ميشه دير تر به شما اعتماد كنه و دير تر رام بشه.
پس بهتره ببري پيش يك فرد كاملا وارد و اين كار رو به اون بنده خدا بسپري و حتي زمان اصلاح خودت در اون مكان نباش و حتي صدات رو هم نشنوه.
سلام عروس های من هی پر های همدیگرو می کنن طوری که یه بار مادم کل گردن و کمرش خالی شده بوود جداشونم که میکنم هی جیغ می زنن کلافه می شن و نر هی سعی می کنه در قفس رو باز کنه نمی دونم چی کارشون کنم تا الان کلی عروس داشتم همشونم این مشگل رو دارن حتی وقتی جوجه شون هم در اومد پر های اونم هی می کندن 2 بار نرم رو عوض کردم ولی فایده نداره همشون از همدیگه پر میکنن
سلام دوستان
برنج چقدر برای عروس خوب هست ؟
ایا زیادی هم ضرر داره؟ چون عروس من وقت نهار میاد پیشمون و همش برنج میخوره هر روز این کارو میکنه
سلام من قبلا به عروس قبلی میدادم و خیلی دوست داشت منم ماجرای شما رو داشتم خودش میومد تو سفره....
اما گفته میشه چون روغن و نمک داره خوب نیست بهتره قبل از این که برنج رو دم میدید ابکش که کردید یه خورده برای عروستون هم بردارید اما من پفک و لواشک و ماکارونی هم به عروس قبلی میدادم و خیلی هم دوست داشت و استقبال میکرد
چقدر سوال کردم
ایا عروس به جابه جا شدن و خونه این رفتن و خونه اون رفتن کلا مهمانی حساس هست؟![]()
پفک!!!
مواد غذایی چرب و شور در دراز مدت برای سلامتی پرنده خطرناک هستند
ممنون از آقا بابک عزیز که این بحث جالب رو پیش کشید.طوطی ها در طبیعت از گل رس شور برای رفع بسیاری از امراض و کمبود هاشون استفاده میکنن و حتی در مواقعی که کمبود غذا پیدا میکنن و مدتی بدون غذا میمونن بصورت غریزی برای اینکه سنگدونشون حالت چسبندگی پیدا نکنه و خالی نمونه اقدام به خوردنش میکنن اما پفک و کلا تنقلاتی مثل پفک که بارها گفته شده برای اطفال هم مناسب نیست همه فرآوری شده به همراه افزودنی هستن و هضمش بشدت دشواره برای پرنده و عموما نتیجه ای جز اسهال برای پرنده نداره.حتی نمکی که ما انسانها توی غذامون استفاده میکنیم هم رنگ و بوی صنعتی داره و کاملا طبیعی نیست پس طبیعتا مصرف زیاد برنج پخته که هم نمک داره و هم روغن اصلا مناسب نیست و به مرور زمان کبد پرنده رو از بین میبره.هرچند هضم خود برنج هم برای پرنده خیلی سنگینه و به مرور زمان پرنده دیگه با ارزن و تخمه سیر نخواهد شد و در اکثر مواقع که برنج نخوره گشنه خواهد موند و سریعترین نتیجش هم بی میلی پرنده نسبت به غذاهای خودش و تغییر رنگ و بوی مدفوعش هست.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)