در تکمیل فرمایش علی آقا
مگر نه اینکه هر سنگی که از دریا میاد در زمان تصفیه باید این شرایط بد رو تجربه کنه؟(آمونیاک و نیتریت بالا)
البته منم با دوستان موافقم که بعد از تکمیل شدن سیکل سنگ اضافه بشه
در تکمیل فرمایش علی آقا
مگر نه اینکه هر سنگی که از دریا میاد در زمان تصفیه باید این شرایط بد رو تجربه کنه؟(آمونیاک و نیتریت بالا)
البته منم با دوستان موافقم که بعد از تکمیل شدن سیکل سنگ اضافه بشه
من خودم حدود 20 کیلو دیدلاک در زیر تمام لایواکهام چیدم و بعد دوسال بقیر از اونایی که زیر شنها فرو رفتن اونهای که نور مناسب میخورن دیگه انچنان فرقی با لایوراک نمیکنن چه از لحاظ رنگ و جبک کرولاین و چه از نظر خرچنگ ها و پادها ولی خوب از موجودات ذره بینی خبر ندارمالبته مصطفی جان نمیخوام خدای نکرده فکر کنید میخوام با نظر شما مخالفت کنم بر همه واضح و مبرهن هستش که شما حق استادو شاگردی بر گردن ما دارید
![]()
سیکل تصفیه سنگ زمانیه که موجوداتی که تو زمان حمل و نقل مردن از سنگ جدا بشن و نه موجوداتی که داخلش زنده هستن از بین برن
وقتیم که شما تو سیکلتون سنگ اضافه میکنید چون امونیاک و نیتریت وجود دارن و خیلی هم سمین بقیه موجودات تو سنگها هم از بین میرن
ولی اگه بعد اتمام سیکا شما سنگ رو اضافه کنید چون امونیاک و نیتریت تبدیل میشن این موجودات زنده میمونن
دوست گلم
چرا طرف بیاد کلی هزینه لایوراک کنه که بخواد اسیب بینه بعد دنبال ترمیم کردنش باشه
تازه کلی زمان میبره
اینطوری هم طرف دل سرد میشه چون از یک طرف پول داده و از طرف دیکه کلی سیکلش عقب میفته
درسته ترمیم میشه ولی طرف که تازه کاره یکم براش سخت که بیاد دنبال ترمیم باشه
باشه همه اول کار دنبال پر کردن که از زیبایش لذت ببرن
بهترین زمان برای اضافه کردن لایوراک زمانی که سیکل تمام بشه
امروز روز هفتمی بود که بخاطر بیماری باکترییای از ملافیکس استفاده کردم و طبق دستور روش روزه اخر شب اسکیمرو روشن کردم و روی محصول نوشته که باید زغال اکتیو استفاده بشه
حالا سوال زغال اکتیو مارکه خاصی بگیرم چی بگیرم که مناسب باشه ؟
ایشالا فردا 25 درصده ابم سیفون میزنم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)