رامه جوجه سرلاکی خونگیه.البته اینجور گفتن رسید دستم عکساشو میذارم

رامه جوجه سرلاکی خونگیه.البته اینجور گفتن رسید دستم عکساشو میذارم
ویرایش توسط moslem1 : 20th May 2015 در ساعت 05:15 PM

سلام دوستان
1- جوجه از چند ماهگی دونخور میشه؟
2- چرا جوجه سعی میکنه ناخناشو بخوره ؟ آیا این برا تمیز کردنه ؟
3- موقع غذا خوردن زیاد غار میکنه . علت چیه؟
مرسی و ممنون از همتون

سلام
1-بین دوتا سه ماهگی دونخور میشن.به طول متوسط 75روزگی
2 و 3 هم همه ی جوجه ها اینطور نیستن که بخوان ناخن هاشون رو بخورن یا موقع غذا خوردن قار قار کنند..شاید هم من بد متوجه منظورتون شدم.ناخن هاش رو چک کنید اگر زخم نیست مشکلی نداره .و اما غار غاری که شما میفرمایید اگر موقع غذا خوردن هد میزنه وکلشو تکون میده وایه صدایی درمیاره طبیعیه و مشکلی نیست

دوست عزیز سلام و ممنون از پاسختون
یکی از ناخنهاش از اول افتاده و همون پاش ناخن پشتیش کمی رو به بالاست
جوجه شاه طوطیای امسال کی اومدن؟
من اینو از 12 اردیبهش دارم
برام یکی از اقوام از تهران خریده بود و فرستاده بود
سلام
1-بین دوتا سه ماهگی دونخور میشن.به طول متوسط 75روزگی
2 و 3 هم همه ی جوجه ها اینطور نیستن که بخوان ناخن هاشون رو بخورن یا موقع غذا خوردن قار قار کنند..شاید هم من بد متوجه منظورتون شدم.ناخن هاش رو چک کنید اگر زخم نیست مشکلی نداره .و اما غار غاری که شما میفرمایید اگر موقع غذا خوردن هد میزنه وکلشو تکون میده وایه صدایی درمیاره طبیعیه و مشکلی نیست

از ناخن هاش عکس بگیرید. اگر از ته کنده شده باشه دیگه در نمیاد
اواخر اسفند و اوایل بهار فصل تولید مثل هست و جوجه ها هم تو بهار تو بازار هستند

سلام,چار روزه ملنگو خریدم حدود ۲۵ روزهشه,متوجه شدم بینیش گرفته,دما اتاقا بردم بالا,دستگا بخارم گذاشتم, صب دوقطره عسل با سویا میدمسوش,تو وعده ظهر اب پرتقال,اشتهاش خوبه. الانمدفوعش ابکی شده و تندتند نفس میزنه,دوروزه مولتی ویتامین یه وعده تو غذاش و یه وعده یک هشتم پنیسیلین بهش دادم,لطفا کمک کنید,عاجزااانه

سلامسلام,چار روزه ملنگو خریدم حدود ۲۵ روزهشه,متوجه شدم بینیش گرفته,دما اتاقا بردم بالا,دستگا بخارم گذاشتم, صب دوقطره عسل با سویا میدمسوش,تو وعده ظهر اب پرتقال,اشتهاش خوبه. الانمدفوعش ابکی شده و تندتند نفس میزنه,دوروزه مولتی ویتامین یه وعده تو غذاش و یه وعده یک هشتم پنیسیلین بهش دادم,لطفا کمک کنید,عاجزااانه
خودرمانی نکنید ببریدش دامپزشکی اگه فکر میکنید مریضه
تند تند نفس کشیدن و باز بودن دهان متیونه دلیلش گرما باشه دمارو رو30و31 بذارید
در مورد گرفتگی بینی میتونید یک تیکه دستمال کاغذی رو بتابونید و بتابونید و لبه نازک شدش رو ارو تو بینی پرنده بچرخونید تا باز شه

سلام,بینیش مشکل ظاهری نداره که بازش کنم,باز هست ظاهرا,پارسال دامزشک طوطیما کشت میترسم

انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.