دوستان،برای قبل جفت گیری یه برنامه غذایی خوب میدید؟در حال حاظر من یه روز زردی تخم مرغ میدم 1 روز سیب و 1 روز هویچ همین خوبه یا نه؟در ضمن در آبشون هم یکبار در میون ویتامین میریزم
دوستان،برای قبل جفت گیری یه برنامه غذایی خوب میدید؟در حال حاظر من یه روز زردی تخم مرغ میدم 1 روز سیب و 1 روز هویچ همین خوبه یا نه؟در ضمن در آبشون هم یکبار در میون ویتامین میریزم
سلام دوستان، من قناریم رو بردم پیش دامپزشک کلی عکس و سونوگرافی ازش گرفتن شانس آوردم زنده موند، گفتن ظاهرا تخمی بوده که به دلیل کمبود کلسیم پوسته نداشته و گیر کرده بوده و باعث یبوست هم شده بوده و فتقش زده بیرون، که مواد رو تخلیه کرد و آنتی بیوتیک داد. حالا گفته اگه دوباره تخم بذاره احتمال مرگش خیلی زیاده، از نر جداش کردم، راهکار دیگه ای هست که بشه از تخم گذاشتنش جلوگیری کرد؟ دوستانی که قفس های بزرگ نگهداری قناری دارن کسی نیست که بتونه از قناریای من نگهداری کنه؟
هفته ای یک بار تخم مرغ بده+ کف دریا + سبزیجات. زیاد ویتامین نده ویتامین زیاد مضره
سلام غریزه ی حیوون رو که نمیشه نابود کرد اما تا حد زیادی با ندادن غذای گرم به قناری, دادن کاهو به قناری توی غذاییش,جلوگیری کردن از شنیدن صدای جنس نز, میشه کنترل کرد
اگر هم بعدا باز تخم مستی گذاشت باید سریع تخم رو برداری تا شاید با قهر کردن دیگه تخم نذازه
سلام
برای فصل اماده سازی قناری مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ همراه با پوست تخم مرغ بصورت اسیاب شده که 1/4 از پوست تخم مرغ برای یک تخم مرغ در نظر گرفته شود همراه با 1/4 از کل محتوا تخم خرفه و در هفته 2 بار بیشتر استفاده نکنید 5 دقیقه قبل از قرار دادن مخلوط میتونید 3 قطره شربت ب کمپلکس به مخلوط اضافه کنید
از مخلوط دانهای مناسب این فصل که به اصطلاح هفت تخم گفته میشه در هفته 2 بار استفاده کنید
از سبزیجات و میوها مثل سیب , هویج , شلغم , کاهو , اسفناج و برگ ترب در هفته بصورت جدا در هر روز استفاده کنید
مولتی ویتامین های مناسب پرندگان زینتی 1 بار در هفته کفایت میکند
املاح معدنی مورد نیاز قناری رو هم با مخلوط های ساخت شرکتی که اکثر پرنده فروشیها دارند میتونید تامین کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
آقای فلاح شما نظری ندارید؟
سلام
جلو گیری از مست شدن قناری امریست نشدنی احتمال داره با این اتفاق که برای قناری شما پیش اومده و با تغذیه بر خلاف غذایی اماده سازی قناری این دوره قناری مست و اماده نشود ولی اینکه قناری اصلا مست و اماده تخم گذاری نشه بنظر من امکان پذیر نیست
اگر در دوستان و اطرافیان شخصی هست که از قناری نگهداری میکنه بهتره قناری ها رو به اون شخص بدید در غیر این صورت یک تاپیک در قسمت مربوط بزنید و قناری ها رو به شخص دیگری واگذار کنید که باز هم اگر بصورت امانت قصد دارید قناری ها رو به شخصی برای نگهداری بدید فکر نمیکنم فردی نگهداری قناری ها رو بصورت امانی قبول کنه
قصد نگهداری قناری ها رو هم اگر دارید بنظر بنده سیستم بدنی قناری رو تقویت کنید تا اگر هم زمانی به امادگی رسید قادر به تخمگذاری بدونه مشکل باشه و با این چنین مواردی روبرو نشود
سلام دوتا قناری دارم دارن از پس میرن چیکارش کنم تا دوباره بالا بیان دهن میزند یکیشون به قفس میچسبه میخونه مادم پسش زیاد بلد نیست مادم رو چکار کنم
تغذیه قناری ها کتان با تخم ارزن سیب تخم مرغ ماده ها رو وقتی کنار نرها میندازم نره میره پشت ماده ماده فرار میکنه![]()
سلام
اینکه ماده از نر فرار میکنه مشخصه که قناری ماده هنوز به امادگی کامل نرسیده و جای نگرانی نیست و معمولا طبیعی هستش که الان قناری ها به امادگی کامل نرسیده باشند
در رژِیم غذایی قناری ماده از هفت تخم مناسب فصل , تخم مرغ اب پز همراه با پوست , هویج , سیب , شلغم , برگ ترب , اسفناج , کاهو , مولتی ویتامینهای شرکتی 1 بار در هفته و مکملهای تامین کننده املاح معدنی مورد نیاز قناری استفاده کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)