داداش بقیه خواهر برادرهاش که حتی کوچیکتر هستند عین موشک میپرن اینور اونور....![]()
شرایطی که برای مکان سالن دارید خوب هست .
پیشنهاد می کنم ابتدائا همه سرمایه تان را وارد کار نکنید چون شما هنوز تجربه جفت و جوجه گرفتن را ندارید هر چند میفرمایید اطلاعات لازم را جمع کرده اید اما بهر حال کار عملی نیاز به تجربه عینی هم دارد. با 2-3 جفت مولد که دست شخص مطمئن بوده اند کار را شروع کنید و بعد انشالله گسترش دهید . هم با جع کردن جفتهای مولد بیشتر و هم خرید پرنده های تک تا به مرور خودشان مولد شوند.
نمی دانم چرا اما بعضی جوجه ها کمی به اصطلاح شل تر هستند اگر اینطور که میفرمایید کاملا سالم هست و هیچ مسئله مشکوکی نمی بینید انشالله به مرور بهتر میشود.
سلام
دوستان عزیز جایی هست که پرندگان را برامون یکی دو هفته نگهداری کنند؟
اگر هست لطفا آدرس را برای من بفرستید ممنونم از شما
سلام.من هم نظر خودم رومیگم.
شما باید یک اتاق قرنطینه دراین مساحت تعبیه کنید و یک اتاق تکثیر.
دراتاق قرنطینه باید قفس های بزرگی قرار بدین که در اون نر و ماده های جوان رو و یا تازه وارد رو نگه داری کنید تا هم بیماری وارد قسمت تکثیر نشه و هم با نگهداری بصورت گله ای جفت که شدن جداشون کنید و به قفس های مجزا درقسمت تکثیرمنتقل کنید.
برای روشنایی سالن ازلامپ های کم مصرف استفاده نکنید.
قفس های قسمت تکثیر رو طوری باید بچینید که نزدیک پنجره نباشن و حتما پشت به دیوار باشن.
تجربتون رو از رنگ های تیره شروع کنید که مقاوم تر و زودبازده ترهستن.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
دوستان تا حالا کسی از این سایت خرید داشته؟ .:: MSDPET.ir ::.
msdpet وارد کننده محصولات تابرنیل هست
سایت نگاه کردم یک نگاه به این قسمت بنداز
بسته سریا اصل خیلی با عکسی که تو سایت گذاشته متفاوته من احساس میکنم سریا اصفهان باشه شما با پشتیبانی تماس بگیرید اگه هلوگرام داره خرید کنید
سلام
یه جفت عروس هلندی جوون دارم
دوهفته پیش4تخم داشتن جابجا شدن تخمارو ول کردن
حالا نرش همش تولونس لونه روچیده اما اصلا به ماده اجازه نمیده واردلونه بشه حتی یه بار پای ماده روخونی کرد
ماده میخوابه براش اما نراصلا بش توجه نمیکنه لطف کنید راهنمایی کنید
آیا امکان داره عروس ماده درحالت پرریزی تخم کنه؟؟
یه جفت دارم چندبار جوجه دادن مادش پرای سرش ریختن
اماحالات تخم گذاشتن رودارم،بی حاله، پشتش باد داره تولونه هم میره
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)