سلام...
هادی جان خوب داداش حداقل از فن استفاده کن ، کاچی به از هیچی...تو این دما شما اگه گیاه هم داشته باشی کلا از بین میره. اگه بتونی دوتا فن 20.20 ، 0.5 نیم امپر بزاری رو تانک اصلی تا یه حدودی میتونی دمارو کنترل کنی...از الان دمای تانکت اینقدر باشه تابستون که دیگه واویلاست...شهر شما هم که تابستوناش تو اتیش میسوزه![]()
فن بزرگترین مشکلش تبخیر کردن ابه که واقعن پدر ادمو در میاره
من تابستون پارسال هر روز تو یه اکواریوم150لیتری نزدیک10لیتر اب میریختم!!!!
خوب امکانش هست و این تجهیزاتم پیدا میشه تا اونجاییکه میدونم فلوتر. و سیله دستشویی فرنگی که داخلش هست کاملا پلاستیکی هست
در مورد چیلر چیلر که مدام کار نمیکنه که بخواد روی 300-400 واته مصرفیش نگران باشیم فکر کنم نهایتا روزی 2 ساعت روشن باشه که اگر در طول روز حساب کنیم و مصرف وات بر سعتش 400باشه میشه 33 وات بر ساعت که فکر نکنم خیلی زیاد باشه در مقابله واتر پمپ دایمکسه من که 50 وات بر ساعت مصرفشه و 24 ساعتم روشنه درسته؟
مصرف چیلر فکر نکنم این مقداری که شما میگی باشه روشم فقط قدرت موتور رو نوشته و چون همیشه
موتورش روشن نیست مقدار مصرفیشو نمینویسن و شاید از2ساعتم کمتر باشه چون اگه مناسب حجمتون
انتخاب کنین تو مدت5تا10دقیقه بعد روشن شدن دوباره خاموش میشه و تا بخواد روشن بشه زمان زیادی طول
میکشه.ولی اگه جایه اکواریوم مناسب باشه و به خروجیه کولر نزدیک باشه تو تابستون خیالتون راحتره با دما
100 درصد به دمای محیط و حجم تانک و تونه چیلر حتی به مارکه چیلرهم بستگی داره ولی همونطور که اقا مصطفی فرمودن اگر چیلر مناسب با حجم تانک باشه خیلی سریع میتونه دمارو درست بکنه به هرحال درسته که مصرفه بالایی دارن ولی به طور میانگین اگر در روز حساب کنید به مصرف واتر پمپتون نمیرسه اینم در نظر داشته باشین که شما دمای محیطه منزلتون به 40 درجه نمیرسه که بخواد چیلر خیلی کار بکنه و معمولا دمای منزل بیشتر از 30 32 نمیشه به هرحال نظر م اینه که اگر بودجه خرید چیلر باشه 2-3 هزار تومن بیشتر پول برق ارزش داره که ادم همش نگران دما نباشه و هر روز کلی اب اضافه نکنه من خودم در اولین فرصت یکی تهیه میکنم با اینکه هنوز ریف نخریدم و میخوام تا اوایله پاییز برای خریدش صبر بکنم
در ضمن در مورد مدت زمان روشنی چیلر دوستانی که دارن هم نظر بدن بد نیست تا اوجایی که میدونم چیلر اقا رضا با اینکه حجم ابشون کم هم نیست زیر 2 سلعت در روز روشن میمونه
محمد یکی دیگه از عواملی که رو روشن شدنش خیلی تاثیر داره دمایه تنظیمیه که هر چی بالاتر در نظر بگیری
مدت کمتری روشن میشه و چیلر کارش راحتره برایه پایین اوردن من خودم تو تابستون پارسال داشتم چیلر و فنم
داشتم که با وجود فن فقط تو زمانی که دمایه هوایه تهران به40رسیده بود روشن شد من هم چون مشکل اضافه کردن
اب نداشتم و همیشه اب خودش اضافه میشد از فن استفاده میکردم.البته بازم میگم جایه اکواریوم خیلی مهمه کجا باشه
درود
به نظر من اگه یه سری مسائل رعایت بشه نیاز به چیلر کاهش پیدا می کنه.
1- استفاده از وسایل برقی کم مصرف مرغوب. واتر پمپ های نامرغوب چینی با مصرف برق بالا بیشتر برق مصرفی را به گرما تبدیل می کنند.
2- رعایت فاصله ی سیستم روشنایی تا سطح آب
3- استفاده از فن
4- ایجاد جریان سطحی به منظور افزایش تبخیر و کاهش دما
5- استفاده از لامپ متال در مواقع مورد نیاز( اکثر مرجان های نرم را می توان با استفاده از لامپ های فلورسنت نگه داری کرد.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)