ممنون از راهنماییتون اگه با همون تریس سرا استفاده کنم مشکلی نیست؟یعنی تداخل دارویی ندارن؟
ممنون از راهنماییتون اگه با همون تریس سرا استفاده کنم مشکلی نیست؟یعنی تداخل دارویی ندارن؟
سلام
طرز استفاده توربو کلسیوم کنت به چه صورتیه ؟ لطفا از دوستان اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه
با سپاس
من ندارم این محصولو ولی تمام محصولات طرز استفاده و میزان دوزشو روش نوشته اگرم نمیتونید بخونید لینک محصولتون رو تا سایت شرکت سازندش پیدا کنید اینجا قرار بدین تا راهنمایتون کنیم
دوست عزیز این لینکش ممنونم
Kent Marine Turbo Calcium
اینی که من خوندم نوشته یک هشتم قاشق چایخوری برایه 200لیتر اب به صورت روزانه که برایه تانکهایه ریف این مقدار به یک چهارم هم میرسهدوست عزیز این لینکش ممنونم
Kent Marine Turbo Calcium
که برایه تنظیم دقیقش هم باید تست بزنید ولی صحبت از چه مقدار از این محصول میتونه چقد کلسیم رو افزایش بده من ندیدم
ویرایش توسط mahdi1367 : 10th January 2013 در ساعت 09:38 PM
با سلام خدمت همه دوستان
یه سوالی داشتم اگه زود جوابمو بدید ممنون میشم
با توجه به اینکه هر هفته از تریس المنت سرا هم آنیون ها و هم کاتیون ها استفاده میکنم نیازی به استفاده از کلسیوم و منیزیوم به صورت جداگانه دارم؟
سلام دوستان عزیزم لطفا در مورد مکمل ها و غذا های من نظر بدید برای آکواریوم ریف از اینها استفاده میکنم کافیه یا به چیز دیگه ای هم نیاز دارم؟![]()
بغییر از اکوافارم و اکواریوم سیستم بقیشون محصولات با کیفیتی نیستن این دوتا هم محصولات خیلی بدرد بخوری نیستن
من باشم اگه بخوام کلسیم و تریس هارو به اب اضافه کنم یا سیفون میکنم یا از محصولات پودری شرکت برایت ول استفاده می کنم
در کل اون دوتا غذایه ماهی بدرد نمیخورن و ازشون استفاده نکنی بهتره و عناصر هم چیزه بدرد بخوری نیستن در مقابل محصولات خوب تو بازار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.