واقعا شقایق و دلقک زیبا هستند .اکواریومتون هم خیلی منظم و تمیز هست (برخلاف تانک من) و بسیار هم زیباست. فقط اخوانی جان شما در این سایز مطمئنی میخوای جراح اضافه کنی؟ اگر هم خواستی جراح بگیری جراح زرد باز از همه بهتر هست.موفق باشیدسلام دوستان اینم چند تا عکس از نمای کلی و دلقک ها و شقایق
لطفا نظرتون رو در مورد شقایق و چیدمان سنگ ها بگین اگه دقت کنین پایین سنگ ها سمت راست و سمت چپ یه راه به پشت سنگ ها هست و پشتشون یه فضای خالی ایجاد کردم
راستی گرگانیا هم بالا سمت راست هستش که بعدا چند تا عکس از نمای نزدیک هم ازش میزارم(احتمالا ردش کنم بره اصلا معلوم نیست به چه دینیه یه بار باز میشه یه بار بسته میشه.....)
البته عکس ها یه کم تیره شده که نمیدونم دلیلش چیه نور اکواریوم از عکس ها بیشتره!
تو این سایز استفاده از جراح ها اصلن خوب نیست مخصوصن جراحی مثل پادر بلو سایز کوچیکش سخت پیدا میشه
تو این حجم بهترین جراحی که میتونی نگه داری بلوتانگ یا یلوتانگ سایز کوچیکش که اونم ریسکش زیاده مخصوصن یلوتانگ
که اونموقعی که 1300تومن60تومن میفروختن.
اگه پادر بلو سایز کوچیک گیر بیاری خوبه بگیری
کلا جراحی که میخوایی بگیری سعی کن سایز کوچیک باشه
ماهی های دیگه هم هست که بتونی بی دردسر نگه داری
طرف اونا چرا نمیری ؟
ممنون از دوستان گل گلاب راستش خونواده جراح ها یه چیز دیگه ان مخصوصا یلو تانگ با اون رنگ رویاییش به هر حال باید منتظر بود ببینیم چی گیرمون میاددر ضمن فکر نمیکنم با یه جراح کوچیک دچار مشکل بشم حجم تانک هم بد نیست لایوراکم که زیاده:34:
اینم از مرجان گرگانیا که البته ابنجا خوب خودش رو باز نکرده!
اینم دو تا عکس دیگه از دلقک ها که فکر کنم از قبلی ها بهتر شده
![]()
سلام
اسلاریسات خیلی خوشرنگن و شقایق باحالیم داری
اون گورگانیارم بزار یه جایی که جریان اب خوب باشه کامل باز میشه
واقعا زیباست.:smile (96):
مهدی جان واقعا خسته نباشی
دلقکهای خوش رنگی داری
اقای اخوانی بسیار زیباست مخصوصا گرگنیا هرچند ای کاش سطح نگهداریش هم اسون بود(مثل درخت البالو و گیلاس پر از شکوفه موقع بهار میمونه).در ضمن دوستان مگر رنگ اسلاریسها با هم فرق میکنن؟!
اقا نمیدونم چرا عکسایی که شما گذاشتی از همه عکسا تمییز تره:smile (49):اک قشنگی هستش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.