ممنون مهرانه جان
اتقافا عکس کلاغتونو به مامان نشون دادم خیلی تعجب کرد.میگفت با صدای نکره اش چجوری راه میان مخو آدمو تکون میده.![]()
ممنون مهرانه جان
اتقافا عکس کلاغتونو به مامان نشون دادم خیلی تعجب کرد.میگفت با صدای نکره اش چجوری راه میان مخو آدمو تکون میده.![]()
من كه با صداش مشكلي ندارم.تازه كلي هم براش ذوق ميكنم(چون ميفهمم داره بي تابي ميكنه كه بياد پيش من) بقيه از جمله همسايه ها مشكل دارن كه اونم بايد تحمل كنن ديگه![]()
چشم.معذرت میخوام![]()
سلام فکر کنم من از همه کوچیک ترم الی 14 تهرون
سلام
محمد شهاب هستم 21 ساله از تهران دانشجوی ترم 6 عمران
تابستونا میرم دماوند پیش مادر بزرگم با مرغ ،جوجه ،پرنده ، درخت،گل و بوته... وقت میگذرونم،زمستونا هم عوض درس خوندن آکواریوم داری میکنم
کلا نمی تونم یه جا بشینم و باید مدام اینور اونور بزنم
از جو صمیمی اینجا خیلی خوشم میاد و خیلی چیزا تو این مدت کم که عضو اینجا بودم یاد گرفتم
برای همتون آرزوی موفقیت دارم![]()
منم رضا هستم و دانشجوی حقوق و اهل اردبیل و عاشق شکلات تلخ و ایتالیا و موسیقی و رمان و البته حیوانات ولی متاسفانه فعلا پت ندارم و خیلی هم خوشحالم که با دوستانی چون شما آشنا شدم و امیدوارم روزای خوبی رو کنار هم داشته باشیم
از سارا خانوم هم تشکر میکنم که این تاپیکو باز کردن و باعث میشن که بیشتر با اعضا آشنا بشیم
سلام رضا جان چوخ خوش گلیبسن اوز امیزه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.