سلام
ماهی کوی با ماهیان (اسکات و سیلور اسکات و سیلور شارک و دلقک و سیچلاید) مشکلی نداره؟
آکواریوم 300 لیتری
ممنون
سلام
ماهی کوی با ماهیان (اسکات و سیلور اسکات و سیلور شارک و دلقک و سیچلاید) مشکلی نداره؟
آکواریوم 300 لیتری
ممنون
سلام دوستان
میشه مونو تایگر رو با اسکار و پرت نگهداری کرد
انجل معمولی رو چطور؟
سلام من 5 تا انجل مونو زرد دارم میخواستم بدونم اگه شوری ابو کم کنم میتونم فایتر هافمن نگهدارم ( فایتر سایز بزرگ )![]()
سلام من یک ماهی ردتیل 25 سانتی دارم و می خوام از بین گار یا همون سر سوسماری یا پنگوسی یکی رو انتخاب کنم نظر دوستان رو می خواستم بدونم
ابعاد اکواریوم من طول 60 عرض 40 ارتفاع 50
سلام
این ماهی که در کنار هم قشنگ میشن و من خودم پنگوسی باله بلند بیشتر می پسندم در کنار رتیل![]()
سلام
من یک ماهی ردتیل 25 سانتی دارم که تو یک آکواریوم 120 لیتری طول 60 عرض 40 ارتفاع 50 نگهداری می کنم و غذا هم دل مرغ می خوره از بین سر سوسماری یا همون گار وپنگوسی شکاری کدوم بهتره برای نگه داری لطفا راهنمایی کنین ممنون می شم واگر هم ماهی بهتری سراغ دارید لطفا بگید
آیا پنگوسی شکاری دل میخوره
خوب شما می خواهید از ماهی نگهداری کنید من خودم پنگوسی باله بلند بیشتر ترجیح میدم البته دل مرغ ندید بهتر هست اش چون چربی اش اب رو خراب میکنه و سایز اکواریم برای این نوع ماهی کوچگ هست اش و پنگوسی خیلی زود رشد میکنه وفک کنم همو سوسماری انتخاب کتی بهتر هست اش من خودم پنگوسی داشتم حدود 60 سانت شد ظرف 6 ماه![]()
ویرایش توسط Milad Namavari : 26th December 2016 در ساعت 07:24 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.