سلام
خیلی ممنونم. به گرد پای تانک و دیسکس های عالی شما و دوستان هم نمی رسند.
آقا رضا به روی چشم ان شااله در مراحل رشدشون هم عکس قرار می دهم البته اگه رشد سوزشون نکنم.
تشکر که سرزدید و نظر دادین
سلام
چند تا عکس از ماهیان غیر از دیسکس که داشتم یا دارم :
![]()
سلام
عجب عشق سورمی داری
با این عکسا منو یاد اون موقع میندازی که تازه آکواریوم گذاشته بودم
عالیه........
سلام دوست عزیز
تاپیکتون رو از اول تا اخر خوندم واقعا تصاویر لذت بخشی گذاشتی
دمت گرم
دیسکس ها خیلی زیبا بودن و امیدوارم ازشون بچه بکشی
سورم که ماشالا خودت استادی همه چی عالی
الان سورم چنتا داری؟!
موفق باشی
سلام داداشم سورمات محشرن تبریک میگم![]()
سلام
خیلی ممنون.
دوست عزیز بله من هم مدت ها با سورم حال می کردم البته هنوز هم از سورم خیلی خوشم میاد.
خوشحال شدم که با این عکس ها یاد قدیم افتادی
سلام
دوست عزیز خیلی خیلی تشکر . لطف دارین
از سورم کلا خیلی خوشم میاد . شما هم با توجه به نام کاربری تون که سورم گذاشتین معلومه خیلی به سورم علاقه دارین.
راستش یه سری سورم داشتم که یه 2-3 هفته پیش فروختم و الان چندتایی سورم یه بندی دارم.
تشکر که سر زدید و نظر دادین.
سلام
آقا امیر لطف دارین . خیلی ممنون .
سلام سعید جان عالی هستند مخصوص اون عکس اولی که
داری غذا بهشون مید،،،ی راستی یه لجن خار بزرگی داشتی میشه از اون یه عکسی بذاری ومیشه بگی چند سال داشت هم یه توضیحی بدی ممنون میشم
سلام
محمد جان مثل همیشه لطف داری. خیلی ممنون. در مورد عکس اول از این حالت ماهیان من هم خیلی خیلی خوشم میاد.
محمد عزیز لجن خوار که تا حالا زیاد داشتم ولی فکر کنم فهمیدم منظورت کدام لجن خوار است . راستش تا حالا هرچی لجن خوار داشتم وقتی بزرگ شده خیلی کم فعالیت شده و همه را با کوچک تر عوض کردم غیر از این لجن خوار که با وجودی که بزرگ شده و سن زیادی هم که داره فعالیت خوبی داره و بر عکس خیلی لجن خوار ها که دیده ام اکثرا روی شیشه چسبیده تا کف تانک.
درباره سنش هم باید بگم حافظه خوبی ندارم ولی سن این لجن خوار را به دلیل خاصی مطمئن هستم و الان 12 سال است که پیش من است و یه جورایی کدخدای اکواریوم است. در ضمن دقیق نمی دونم لجن خوار چقدر عمر میکنه ولی به نظرم این لجن خوار هم خوب عمر کرده هم خوب فعال است.البته چند سال است که دیگه رشدی نکرده .
ارادتمندم
سلام
بالاخره این آکواریوم هم آماده شد.
منتظر نظرات و پیشنهادات با ارزش تان هستم.
سلام سعید جان خیلی ممنون که از تانک دیسکسی جدیدت عکس گذاشتی واقعا بسیار زیباست وبه آدم آرامش بی نظیری میده این تانک هم شباهت های زیادی به اون تانک دیسکسی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.