طول تانك رو ضربدر عرض كن و ضربدر ارتفاعي كه ميخواي بستر بريزي بكن بعد صفرهارو بردار . به اين ترتيب مقدار بستري كه بايد بريزي بدست مياد
بخواي ٥ سانت بريزي ٢٥ كيلو بستر نياز داري
يونوليت رو از طرف طول و عرض ٢ سانت كوچيكتر برش بده تا از هر طرف يكسانت با شيشه ها فاصله داشته باشه . موقع ريختن بستر اون يكسانت فاصله پر ميشه . اينطوري يونوليت ديده نميشه و هم چيزي زيرش نميره
ممنون مهدی جان ولی من میخام بدونم که ۴۲ لیتر چند سانت میشه؟؟ که باتوجه به اندازه بسترم زیرش یونولیت قرار بدم
۱۰۰*40
ممون
سلام خدمت همه دوستان!
تمام وسایل مورد نیاز برای راه اندازی آکواریم گیاهی رو فراهم کردم!
ولی در مورد دیزایین خیییلیی کیج شدم! مثلا اون طرحی ک میخام چه سنگی بزارم چه چوبی بذارم و مهم تر اینکه از کجا تهیه کنم
شیبم چطور باشه؟ چی کار کنم که شیبم بعد ی مدت از بین نره!!
و و و ....
سلام دوستان لامپ متالم رو نصب کردم ولی بر عکس تصوراتم نورش خییلی زیاد نیست!! و اگه بخام خود لامپش رو عوض کنم چه مارکی و با چه طیف نوری و مشخصاتی بگیرم؟؟
و اینکه ته آکواریمم رو یه یونولیت ۵ سانتی با چسب آکواریم چسبوندم که ارتفاع نور تا کف کمتر بشه!! و روش فعلا خرت و پرت گذاشتم که سنگین شه و خوووب بچسبه!(لامپ متال رو باز کردم که راحت تر کار کنم ولی گیره هاش معلومه)
اینم ی آکواریم اضافا بود ک نمیدونستم چی کارش کنم
![]()
سلامی مجدد!
امروز صبح راهی جاده کن-سولوقون شدم تا ببینم سنگ میتونم گیر بیارم یا خیر!
که تو راه به جایی به اسم سنگان رسیدم!!! و از اسمش معلوم بود ک پپپر سنگه!!
و تو دهش یه جاده ایی داشت که میرفت تو دل کوه ولی به دلیل برف نتونستم با ماشین برم و پیاده رفتم!! رفتش خیلی خوش کذشت!! اما برگشتش ....
خلاصه ی سری سنگ آوردم که سیاه هستن با رگه های سفید! با سرکه واکنش خاصی ندادن! هنوز !! بنظرتون چه کار دیگه ایی باید روش انجام بدم تا مطمعن شم که مناسب آکواریم هست یا نه؟؟؟
ویرایش توسط M2A-HUUGY : 23rd February 2015 در ساعت 08:41 PM
سلام
قشنگ هستن ولي چرا برق ميزنن . شايد كلسيمي باشن
سلام دوستان! خیلی تو دیزاین شک دارم!و اصلا نمیدونم \ی کارش کنم! بنظرتون کدوم حالت بهتره؟؟
یا خودتون ایده ایی دارین؟
ویرایش توسط HUGGY : 8th March 2015 در ساعت 08:02 PM
مورد اول و دومی قشنگه
سلام.
به نظر من چوبا رو موازی با طول آکواریوم بزارید.مثل عکس اول.ولی تو عکس اول جفتشونو کنار هم گذاشتید.این کارو نکنید.جداشون کنید تا بیشتر به چشم بیان.ته کلفت چوبا هم یه مقدار تو ذوق میزنه.سعی کنید بپوشونیدشون.راستی چوبا رو کیلو چن خریدین؟چوب چه درختیه؟
ممنون دوست عزیز
من تقریبا ۲-۳ سال پیش چوبا رو خریدم و اصلا یادم نیست که چند خریدم
آبنوس هستش
با سپاس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.