با سلام مي خواستم بدونم آيا مينا از نظر جيغ زدن به اندازه ي طوطي هست يا نه؟اگر نيست كم تر است يا بيشتر
با سلام مي خواستم بدونم آيا مينا از نظر جيغ زدن به اندازه ي طوطي هست يا نه؟اگر نيست كم تر است يا بيشتر
هرکدوم دنیای متفاوتی دارن
مطمئنا مینا بهترین تقلید کننده صدا بین حیوانات هست
منظورتون از یادگیری چیه؟ شیرینکاری؟ به نظرم ککاتیل بهتر هست. ندیدم تا حالا میناها شیرینکاری انجام بدن
هردو به نسبت تمیزکاری دارن. مینا راست روده هست و زیاد مدفوع میکنه. ککاتیل هم مثل همه طوطی ها پوست ارزنش ممکنه پخش بشه
شما باید ببینی چه انتظاری از پرندت داری
دوست عزیز جواب سوالتونو 2تا از دوستان دادن نیازی نیست مجدد بپرسید . کسی نظری داشته باشه با همون یه بار سوال جواب میده
منظورتون از طوطی چه طوطی هست؟ ککاتیل؟ شاه طوطی؟ کاکادو؟ آرا؟
منظور من از طوطي كاكاتيل است
سلام
ایا مرغ مینا هم پر ریزی داره و به اصطلاح توی لک میره؟
من مرغ مینام شدیدا داخل قفسش پر هست،مخصوصا پرهای دمش.
انتهای پرها،بعد از سفیدی کامل حالت پوک مانند،تو خالی و شفاف پیدا میکنه.
ایا لازمه تغذیه خاصی داشته باشه و یا کار خاصی انجام بدم؟
خیلی نگرانم![]()
همه پرندگان تولک میرن باید این عمل پر ریزی انجام شود تا پرهای جدید و شفاف داشته باشند .معمولا در سال یک بار این اتفاق در فصل گرما
صورت میگیرد .
اگر مرغ مینا در منزل هوای گرم باشد پر ریزی میکند چون در اسارت فصل هارا تشخیص نمیدن به دما بیشتر توجه میکنند.
اگر پر ریزی در تابستان داشته باید علت این پر ریزی را پیدا کرد . نوع تغذیه دمای بیش از حد اتاق یا بیماری و شپش .
همه پرندگان در دوران لک باید خوب تغیه شوند تا به سلامت این دوران را پشت سر بگذارند .
از مولتی ویتامین در آبش هم میتوانید تقویت کنید . 7 قطره در آبخوری .
از میوه جات تازه .
میناها از طوطی ها کمتر جیغ میزنند. مینا تقلید کننده است اگر جیغ بچه ای را بشنود تکرار میکند . مینا بیشتر آواز میخوانند با صدای بلند .
کافی است یه قناری کنارش باشد چندین برابر آواز قناری را بلند میخواند .
مرغ مینا از لحاظ یاد گیری کلمات از طوطی سانان خیلی استادتر هستند . اما کلمه .
ولی طوطی ها مخصوصا کاسکو یک پاراگراف را میتواند یاد بگیرد .
سلام
مینای من با این که از سن 1 سالگی گذشته رنگ کنار چشمش زرد نشده و هنوز سفیده سن مینام الان یک سال و هشت ماه هست
و نوک بالایش هم دراز تر از پایینی هست و چند باری هم نوکش رو کوتاه کردم ولی دوباره دراز شده
میخواستم ببینم چرا مینای من اینطوری هست چون مینا های دیگه که دیدم این طوری نیستن!!!
نژادش هم ایرانیه چون رنگ پاهاش کاملا زرد هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)