به فروشگاههای الکترونیکی مراجعه کنید دارن شنیدم بهنام کیت داره گه باید اون رو منتاژ کنید ، در بالا هم تو قسمت تبلیغات رو اگر نگاه کنید تنظیم نور شنبه این قابلیت رو داره ، یکی از دوستان مخالف کم و زیاد کردن ولتاژ ورودی ال ای دی ها بود میگفت این کار باعث ضعیف شدن ال ای دی میشه
سلامبه فروشگاههای الکترونیکی مراجعه کنید دارن شنیدم بهنام کیت داره گه باید اون رو منتاژ کنید ، در بالا هم تو قسمت تبلیغات رو اگر نگاه کنید تنظیم نور شنبه این قابلیت رو داره ، یکی از دوستان مخالف کم و زیاد کردن ولتاژ ورودی ال ای دی ها بود میگفت این کار باعث ضعیف شدن ال ای دی میشه
تغییر سطح ولتاز هیج تاثیر بدی ندارد به شرط اینکه از 3.8 بالا تر نرود...
برای هیتسینک از چیز دیگه ای جز ورقه های ضخیم آلمینویومی که توی پاساژ عباسیان می فروشند میشه استفاده کرد؟
یکسری از این فروشنده ها روی ریل های آلمینیومی نازک led ها رو نصب میکنن اونها مناسب نیستن؟
ورقه های نازک الومینیومی به تنهایی مناسب نیست . برای طول عمر بیشتر هر چه led در دمای مناسبتر و نزدیک به ایده ال کار کنه بهتره و گاهی 10 درجه افزایش دما نسبت به استاندارد تا میتونه عمر led رو تا نصف کاهش بده.در پشت همون ورقه های الومینیومی میتونید هیت سینک نصب کنید هیت سینک ها تا حدی الان تو سایزهای متفاوتی هم پیدا میشه برای led های 1 وات اگه استفاده کنید هیت سینکهای کوچیک هم به راحتی جواب میده که جای کمی هم میگیره .ورقه های الومینیومی ضخیم برای 1وات نیازی نیست .
اما اگه سراغ 3وات میرید به تناسب هیت سینک ضخیم تر و 10 وات هم که هیت سینک مخصوص خودش رو میخواد.
موفق باشید
برای هدسینگ به نظر من ورق بدرد نمیخوره و شما باید از پروفیلهای آلمنیومی که پشتش چند عدد پره داره استفاده کنید تا حرارت به وسیله اون پره ها به محیط انتقال داده بشه
این هم یه نمونش
![]()
سلام گفته های شما صحیح است ولی من برای خودم چون هدسینگ گرون در می امد دادم این الومینیوم سازی ها با این پروفیل های معمولی ساختن بعد خودم روش فن تعبیه کردم راضی هم هستم خیلی خیلی هم مناسب در امد(از نظر هزینه)
من در حال حاضر همچین سیستمی دارم ولی صدای فنش آزار دهنده هست برای همین میخواهم رو هیسینگی بزارم که از دست صدای فن راحت بشم
کلا نمی خواهم صدای فن در بیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.