ما کاری جز اینکه شما گفتید نکردیمآقا دست راستتون زير سر همه بچه هايي كه الان بالاي 20 روزه كاسكو آوردن خونه و هنوز كاسكوشون جيغ ميزنه........اين كاري كه شما كردين دواي درد اونهاست.....لطف كن با دقت و با ديتيل آنچه كه انجام دادي و حالا كاسكو سر ميده و ديگه جيغ نميزنه رو اينجا بگو
حدود 4 روز که به خونه عادت کرد باید کمی گشنه نگه داری و بهش ذرت بدی (با دست) چون کاسکو تو راه ضعیف شده و ذرت به کاسکو نیرو میده بعده 4 روز میبردش دامپزشک بهتون میگه الان باید واکسن بزنم میگید باشه الان عجله دارم فعلن بالاشا بچین یه روز دیگه میام برا واکسن وقتی چید میرید و دیگه پشت سرتون رو نگاه نمیکنید (مبادا بدید واکسن بزنه ها) اگه مثل من خوش شانس باشین روز 4 کاسکوتون از دستتون ذرت می گیره اگه نگرفت اصلا نا امید نشید روز پنجم میگیره نگرفت روز ششم نگرفت روز هفتم و...... بعد که از دستتون غذا گرفت شب ساعت 9 که هوا تاریک میشه میبرید تو یه اتاق تاریک و انگشتتون رو می برید برا ناز کزدن سرش روز اول این کار نمیزاره دست بکشید ولی شما سعی کنید بکشید(نگید من گفتم نمیزاره شما هم تقلا نکنیدا اینجوری فایده نداره)تو این مدت کاسکوتون جیغ میزنه گاز میگیره به قفس می پره شما به هیچ وجه نباید دست بردارید چون کاسکو می فهمه هر وقت ننه منقریمن (املاش درسته؟)
در بیاره شما دست بردار میشید و هی ننه منقریمن در میاره روز دوم دست می کشید به پرهای پشتش اینقدر ناز میکنید تا چشماش نیمه بسته شه این نشون میده داره کیف میکنه بعد یواش یواش دست رو همونطوری که دارید ناز می کنید به گردن میبرید و دستتون رو میبرید روی سرش و هی ناز میکنید و چندتا عکس میگیرید:P (شوخی کردم)
پ.ن:در مدتی که از دست دون گرفت باید بیشتر غذاش با دست داده بشه سعی کنید تخمه رو کم کنید به جاش میوه بدید مخصوصا حالا که کاسکوتون جوانه
سلام دوستاانه عزیز
من می خوام سفارش بدم از تهران یه نفر برای آرام اسباب بازی بخره...می شه آدرس یه جای معتبر رو بدید؟چون طرف هیچی در این مورد نمی دونه. واین که چه نوعی بخره. مثلا تاب؟ یا آویز؟
و این که کفه دریا رو هم می شه از همون جا خرید؟ و این مکمل ها رو؟ منظورم جای اسباب بازی هاشه
واقعا از شنيدن خبر فوت جناب آقاي آرش دقيقي متاسف شدم،به خانواده محترمشان و آقا و بقيه دوستان تسليت عرض ميكنم.
روحش شاد
سلام دوستان
منم ديروز يه خاكستري گرفتم.ولي از وقتي اومده همش كف قفسه و رو چوبش نميشينه.دليل خاصي داره يا طبيعيه؟؟
همشم كف قفسو نگاه ميكنه.دستشوييشم اسهالي و بيشترش سفيده.چيزيم نميخوره.
ذرت تازه رو بايد خام بهش داد؟؟
خيلي خيلي ممنون
آخ دو دلی بد دردیه !
خان در جریان مرحله خاکستری من هستی که از دست با غر غذا میگیره و حرکت اضافی کنم غاار و اگه انگشت سمت نوک رفت گااز
حالا میگی به غذا دادن با دست ادامه بدم یا این وسطا حرکت mig mig جان رو برم روش که جا بیوفته واسش مهاجم نیستم؟
و یه نکته که mig mig عزیز بتو این روندت با گازهاش چه کردی؟ انصافا درد وصف نا پذیری داره نمیشه ندید گرفت چه کردی شما؟ و اینکه چند شب این کارو کردی در چه نوری و روند پیشرفتتو بگو
ممنونم
آرام عاشقه هندوانست اشکالی نداره بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من الان ديدم زير قفس خاكستريم يه پر گنده و3-4تا پر سفيد كوچيك است.اين طبيعيه يا هنوز نياورده پر كن شده؟؟
ببخشيد كه اين همه سوال ميپرسم آخه هم تا زه كارم هم نگران
خيلي ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)