سلام.
دو هفته ست ٢ تا لىوپارد و ٤ تا پيژن يك و نيم بندي تو يه تانك ٢٥٠ ليتري نگه ميدارم. غذا هم روزي ٥-٦ وعده (تقريباً در حد انفجار) دل ميخورن و يه وعده تترا بيتس. با سيفون هفتگي.
از چند ياعت بعد ورود دون دون هاي سياه روشون ظاهر شد.(فقط پيژن ها) و يكي از لىوپارد ها هم تيره شد حالا ٢ تا از پيژن ها روي بدنشون هم دون دونه يكيشون كه رنگ باز كرده كامل روي هدش و دهنش يكي هم روي باله هاش.
اينا از استرسه؟؟ اگه استرسه چندتا ماهي بايد اضافه بشه؟ اگه نه كه چيه؟
سلام دوست عزیز اگر میشه بیشتر توضیح بدبد؟(منظورتون لک های سیاه هست؟
مثل : کک مک )
اک.اریوم پلنت هست؟
یا اینکه سختی اب چند هست؟
به جز دیسکوس چه ماهی های دیگه ای درون تانک دارید؟
سلام قبل از این که اساتید محترم تشریف بیارن و توضیحات کامل رو واستون بگن
من اینو خدمتتون عرض کنم که شما فرمودین روزی 5/6 بار غذا میدین اونم در حد انفجار و فقط هفته ای
یک بار سیفون میزنی که این یعنی بالا بودن سطح سموم در اب.
اگه براتون مغدور هست که سیفون رو به دلیل حجم بالای غذا یی که به ماهیات میدی سیفون رو به
روزی 2 بار افضایش بده.
اگه نمیتونی روزی یک بار بازم اگه خیلی سختت دیگه از یک روز در میون نزار بیشتر بشه.
همين دونه هاي ريزيه كه معمولاً تو عكس ها ميشه ديد ديگه.
تو تانك فقط ديكسه.
شرايط اب هم بعد از سيفون اندازه گرفتم كاملاً مناسب بود.
سختي اب جايي كه خريدم خيلي بيشتر بود. در از همون مولد هاييه كه اقا مصطفي بچه هاش رو داره. اونا دون دون نداره.
[QUOTE=esfand23;122691]سلام
اينو هستم. اصلاً دقت نكرده بودم. درسته.
ممنون از همه اما اگه نكته ديگه اي هم مد نظرتون هست دريغ نكنيد.![]()
سعی کنید که مستقیما و با استفاده از شی خارجی که در تانک نبوده سیفون نکنید من هم وقتی چند وقت یکبار با سیفون برقی آکواریوم رو جارو میکنم همچین مشکلی پیش میاد که البته زود استرسشون برطرف میشه.من خودم برای تخلیه آب از پاور هد تاپ فیلتر استفاده میکنم و این پیشنهاد رو به شما میکنم که اگه سیستم فیلتراسیونتون طوری هست که میشه بدون استفاده از شی خارجی که در تانک ،سیفون کنید مثل سامپ و تاپ فیلتر و... حتما به این روش تخلیه آب رو انجام بدین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)