مشکل فسفات اب همونطور که دوستان گفتن بیشتر به نظرم از نحوه ی تغذیه ی نامناسب به خصوص با میگو هست در ضمن اون پلیپ ها هم خیلی موثره در بالا رفتن حتما همونطور که مصطفی جان گفتند خارجشون کن.حداقل 30 درصد اب رو هم سیفون کن بعدش و فسفات گیر هم به نظرم خیلی میتونه در کوتاه مدت حداقل موثر باشه .من خودم فسفاتم زیر 0.1 هست و از فسفات گیر برایتول (مطمئن نیستم )استفاده کردم.در ضمن یادم هست گفتید روزی دوبار به ماهی ها غذا میدی و همینطور ریفها این خیلی زیاد نیست؟چقدر هر بار غذا میدی و چند تا ماهی داری؟
سلام مصطفی جان
واقعیتش اینه که اگه بخوام پلیپهارو خارج کنم باید تمام لایورلکهای که این پلپها روشون هستو خارج کنم که تقریبا 30 کیلو میشه من خودم نظرم این بود که بتونم از طریق سیفون مشکل فسفاتو رفع کنم تا تمام پلیپهای که دارن از بین میرن تمامو کمال نیستو نابود بشن و پارامتر فسفات به تعادل برسه...
حسین جان الان خیلی وقت که دیگه اصلا میگو نمیدم به ریفها و غذا دادن به ماهی هارو هم حدالمکان کم کردم تقریبا یه روز درمیان یک بار...ماهی هم نسبت به سایز تانکم میشه گفت خیلی کم هستن و غذا هم فقط در حدی میدم که نمیرن بیچارها
دوستان به نظر شما از چه نمکی استفاده کنم برای سیفون؟؟؟؟
اینطوری که بخوای بذاری پلیپ ها خودشون از بین برن فکر نکنم کار منطقی باشه چون باید مدت زیاد و هزینه ی زیادی برای کاهش فسفات انجام بدی .اما اون سی کیلو سنگ رو در بیار و تا میتونی پلیپهاش رو جدا کن و در اب شور(ابی که برای سیفون دور میریزی )کامل تمیزشون کن.در نهایت خودت بهتر میدونی که مشکل پلیپها چقدر مهم هست با توجه به میزان اون پلیپها و اینکه چند وقت میگذره از ورود سنگها و بقیه پارامترها تصمیم گیری کن.امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه در مورد نمک هم ردسی و هم برایتول خیلی خوبه .
دوستان تازه لایوراک گرفتم....وهنوز تانکم اماده نیست...براشون اب نمک با نمک تترا درست کردم...توی سطل هستن... اولا بعضیاشون قرمز هستن...بضیاشون جلبک و خزه زیاد دارن....بعضیاشون هم یه چیزای شبیه به ژله به اندازه یک بند انگشت روشون هست که تکون میخوره!!!! حالا من واسه اینکه در بهترین شرایط از لایوراک ها استفاده کنم...باید اینهمه لایو راک رو چکار کنم؟؟؟؟
شما چه تو سطل چه تو اکواریوم تازه تاسیستون بخواید نگه دارید فرقی نمیکنه چون اینا دارایه یسری بافت مرده هستن که این بافتها شروع میکنن به تولید
امونیاک و چون شما فیلترتون هنوز راه نیفتاده و تو سطلم که اصلن ندارید بقیه بافتهایه زندشم نابود می کنید.بهترین کار اینه که بزارید تو اکواریومتون
و بزارید که هم تصفیه بشن و هم سیکل ادامه پیدا کنه و تا اینکه تموم بشه.ولی تو این مدت اسیب جدی میبینن سنگاتون
مرسی دوست عزیز پس هرچی به جز سنگ بود میکنم میندازم دور![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)