برم داروخانه بگم مکمل کلسیم میخوام
بعد عروس های من اب خیلی کم میخورن
برم داروخانه بگم مکمل کلسیم میخوام
بعد عروس های من اب خیلی کم میخورن
ویرایش توسط اسپارتاکوس1 : 10th September 2014 در ساعت 12:47 AM
میتونید کلسیم تابرنیل بخرید من مطمئنم یکی از دلایل تخم نزاشتن پرنده شما اینه که تو دوره پریزی خوب بهشون رسیدگی نکردید (باتوجه به اینکه میگید شرایط مناسبه)دوره پر ریزی دوره طلایی یه پرنده هرچی بهش برسی بعد پر ریزی و اماده شدن برای تخم بهتر جواب میده شما کف دریا بلوک معدنی براشون بزار پوست تخم مرغ یادتون نره کرفس اسفناج قطره تابرنیل کلسیم و همچنین مکمل مینرال خریداری کنید اگه نمیتونید همه خریداری کنید توتال تابرنیل بهترین گزینه برای اماده سازی پرندهاتون هست
دوست عزیز کمبود کلسیم با توجه به 3 دوره تخم گذاری بی نتیجه پشت سرهم جدی بگیر
حساسیت زیادیم خرج ندید ای میخورن خیالتون راحت
ویرایش توسط Hussein : 10th September 2014 در ساعت 10:29 AM
همانطور که در جریان جفت من هستید اولین تخم 4 شهریور گذاشتن و تخمها هم پوچه
اما حدود 4 روزه مدفوع ماده تغییر کرده و بوی خیلی بدی داره واقعا مدفوعش بسیار بد بو شده (توش غذای هضم نشده هست رنگشم قهوه ای روشنه )
چه موقع میتونم لونه را بردارم که هم مدفوع ماده درست بشه هم تقویتشون کنم ؟اصلا اگر لونه را بردارم مدفوعش درست میشه؟
اگر مجدد کندلینگ کردید و از پوچ بودن تخم ها اطمینان دارید می توانید لانه را بردارید.البته پیشنهاد می کنم اول 2 تا و یکی دو روز بعد هم بقیه را بردارید
چون پرنده زمان زیادی در لانه میماند و دیر به دیر برای دفع از لانه خارج میشود ممکن است یک همچنین مواردی پیش بیاید که انشالله بعد از این دوره رفع میشود.از سبزیجات هم استفاده کنید
بجز این بار آخرین دفعه ای که تخم گذاری کردند کی بوده؟
جانب احتیاط را رعایت کنید و مجدد خیلی زود لانه گذاری نکنید چون نمی دانید قبل از این چند دوره تخم گذاری داشته اند
برای رسیدگی هم از انواع غذاهای مجاز برای عروس هلندی استفاده کنید
هفته ای یکبار تخم مرغ . هویج . ذرت . انواع سبزی . فلفل دلمه ای.جوانه گندم هفته ای یکبار . اگر دوست دارند میوه و....
کف دریا هم حتما باشد . اگ مولتی ویتامین دارید هم استفاده کنید .
سلام دوستان.
در یکی دو روز اخیر ماده من یکم بیقرار شده و جدیدا خیلی نمیره تو لونه. الان نر تو لونه هست و ماده هم بیرون رو چوب اینور اونور میکنه بعضی وقتا جیغ میزنه و یهویی میره تو لونه. بعد که میره تو لونه یکی دو دقیقه میشینه و بلند میشه میاد در لونه میشینه و سرشو میاره بیرون و مارو نگاه میکنه. اصلا نمیره کامل بشینه ته لونه. قبلا میشست. به نظرتون اینا طبیعیه؟ چیکار کنم بره تو لونه بشینه؟
در ضمن فکر میکنم تو بدنش تخم هست. چون وقتی از دیوار بالا پایین میکنه کاملا معلومه که پشتش برآمده شده. اما هنوز تخم نذاشته.
تشکر....
سلام.
رفتار همه ماده ها مثل هم نیست . یک پرنده چند روز قبل از تخم گذاشتن دائم داخل لانه هست و دیگری فقط موقع تخم کردن. به نظرم مواردی که گفتید غیر طبیعی نیست و شما هم نمی توانید کاری کنید که ماده در لانه بماند . جز اینکه سعی کنید اطرافشان خیلی سر و صدا نباشد.
جفت شما جفت گیری می کنند پس انشالله اگر تغذیه و سن ماده هم مناسب باشد باید تخم بگذارد
سلام
از قطره یا قرص کلسیم استفاده نکردم براشون تا الان
من قطره ادث ای و مولتی ویتامین با یکدونه قطره دیگه که دکتر داروخونه گفت واسه تخم گزاری و عالیه
در مورد پودر ویتامین و ویتالین هم توضیح بدید لطفا
دیدم هر روز دارن چند بار جفتگیری می کنند منم گول خوردم براشون لونه گذاشتم
هر دو شون رفتن تو لونه کار اشتباهی کردم؟؟؟
کف دریا و پوسته تخم مرغ پودر کنم داخله دونخوریشون؟؟؟اب که نمیخورن میگید طبیعیه
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)