سلام.دوست عزیز تنها راه کار شما صبر و منتظر موندن هست.هیچ راهی هم جز این نیست.هم تغذیه خوب بوده و هم شرایطشون مساعد.کار دیگه ای نمیشه کرد.شما زود لونه گذاری کردین بعد پرریزی و به همین خاطر ماده هنوز کامل آماده نشده بوده و الان تنها راهکار همون صبر و حوصلست.دوستان یک مشگلی دارم
الان عروس مادم خیلی تو لونه میره
و شب ها هم تو لونه هس ولی همش ورودی لونه هستش و به بیرون نگاه میکنه
نر روی چوب جلویی ورودی لونه هست و ماده انگار بهش نگاه میکنه یعنی میترسه تو لونه؟
وقتی میرم تو ایتاق سریع میره کنج لونه خودشو مخفی می کنه!!!!!!!!
پانزده روز پیش اولین جفتگیریشون بود و تا 4 روز پیش هر روز چند بار جفتگیری می کردن اما الان ندیدم جفتگیری کنند مشگلی نداره اگه ماده خم کنه؟
ماده هنوز علایم تخم گزاری نداره
ممنونم دوست عزیز.دستور مصرف روی جلد نوشته شما 4 قطره تو ظرف اب پر بریز 24 ساعت بعد بشور
شما بهتر بود توتال میخریدید تا مینرال مینرالم کمک میکنه ولی پرنده نیاز به کلسیم ویتامینم داره
پر ریزی پرنده شما خفیف بود عروس ماده منم یک هفته بیتشر تو لک نبود بعد درست شد خوندن نرم به مرور زمان درست میشه فقط تغذیه عروس مناسب با شرایط بکنید که انشالله نتیجه بگیرید
دستور که نداره ولی از همین دستوری که شما فرمودین استفاده میکنم.
بعد این دارو رو تا چند وقت باید داد که پرنده اذیت نشه؟
من توصیه میکنم به مدت هشت هفته استفاده کنید.اون هم یک روز استفاده و چهار روز آب خالی.هم برای پرریزی استفاده میشه و هم اینجوری به مرور برای تخم گذاری بعد از پرریزی آمادشون میکنید.(نظر شخصی هست.)
سلام
من تازه عضوشدم نمیدونم باید اینجاسوالموبپرسم یانه اگه اشتباه اینجا پست فرستادم ببخشید
جوجه عروس نر 5ماهه من تادیشب خوب بود و مدفوعش مشکلی نداشت اما ازامروز صبح اسهال شده و بیشترمدفوعش آب هستش حالت ظاهریش خوبه و مث دیروزه اما ازنظر مدفوع خوب نیست اینم بگم آبریزش بینی نداره و عطسه هم نمیکنه به نظرتون چه مشکلی داره لطفاراهنماییم کنید
با سلام.سلام
من تازه عضوشدم نمیدونم باید اینجاسوالموبپرسم یانه اگه اشتباه اینجا پست فرستادم ببخشید
جوجه عروس نر 5ماهه من تادیشب خوب بود و مدفوعش مشکلی نداشت اما ازامروز صبح اسهال شده و بیشترمدفوعش آب هستش حالت ظاهریش خوبه و مث دیروزه اما ازنظر مدفوع خوب نیست اینم بگم آبریزش بینی نداره و عطسه هم نمیکنه به نظرتون چه مشکلی داره لطفاراهنماییم کنید
به پارسی پت خوش آمدید.
دیشب بهش چی دادین؟ ممکنه به خاطر زیاده روی در بعضی غذاها باشه مثل کاهو.
ویرایش توسط pouyadaraee : 31st August 2014 در ساعت 12:11 PM
ممنون دیروز مقداری ذرت پخته با گشنیزوشویدخورده وغذای همیشگی شون مث ارزن و کتان یه مقدارم قطره کلسیم داخل آبش بوده البته یه جوجه ماده 8ماهه هم کنارشه اونم ازاین چیزاخورده و حالا مشکلی نداره و اینم بگم صبح خوردن این چیزارو وتادیشب مدفوعش عادی بوده
سلام.دفعه اولش بود سبزی شوید و گشنیز بهش میدادین؟
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.