سلام
امروز گذاشتم اتاق با نور طبیعی به تاریکی بره که دیدم ماده روی چوب جلو لونه با ماده نشسته!!!
لامپو 10 دقیقه ای روشن کردم چون دیگه مایوس شده بودم از لونه رفتن ماده
دیدم ماده رفت داخل لونه و کنج لونه گرفت خوابید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
چرا اینطوری شدن
مصرف کف دریاشون خیلییییییییی شده
هر 2 روز یک تکه بزرگ جوری که تموم بشه به تکه های خرد شده ته قفس هم رحم نمی کنند با اینکه بهش دسرسی ندارن اما خودشونو واسه رسیدن بهشون میکشن
با سلام.
امروز رفتم برای عروسام قفس e4 خریدم.
حالا به نظر شما همه چی درسته؟ مشکلی نیست؟
در ضمن من میخوام لونه رو بیرون قفس بزارم. دقیقا باید کجا نصب بشه؟
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. مصرف داروی مینرال برای پرریزی رو متوجه نشدم به چه صورته. اگر بشه در این مورد توضیح بیشتری بدین ممنون میشم.
تشکر...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام...خیلی ممنون از راهنمایی شما و آقا پویا ...یه سوال دیگه داشتم عروس هلندی همیشه انقدر سر و صدا داره ؟؟ من خیلی دوسش دارم ولی با این همه صدا فکر نکنم بقیه بتونن تحمل کنن.. آها یه سوال دیگه حتما باید از قفس بیاد بیرون؟؟ خطرناکه که !! مخصوصا زمستونا بره رو شومینه یا بخاری...نه؟؟ تازه همه جا رو هم کثیف میکنه که![]()
سلام
نه همیشه سروصدا نمیکنن نر بالغ باشه میخونه بعضی اوقات ولی اگه جوجه باشه کمتر سروصدا داره
باید پرهاشو کوتاه کنید اگه رامه اگه وحشیه که اصلن بیرون از قفس نیارید بهتره
این مقاله رو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread26430.html#post175162
با سلام.
امروز شاهد جفت گیری عروس هام بودم. این قضیه خیلی عجیبه. آخه نر و ماده همو میزدن و غذا نمی گذاشتن دهن هم. کلا رابطه ی خوبی نداشتن. از اینطرف نر هم تو پرریزیه و اصلا آواز نمیخونه. ولی امروز نر تا حدود یک دقیقه سوار ماده بود. خواستم ببینم این جفت گیری واقعی بوده یا امیدی به تخم گزاری نیست.
در ضمن این یکی دو روز اخیر پر هایی که نر ریخته خیلی کم شده و میتونم بگم قبلا روزی 10-15 تا پر می ریخت. الان خیلی کم شده. در واقع پرریزیه شدیدش یک هفته بود. ممکنه الان پرریزیش قطع شده باشه؟ در این مدت دوباره شروع به دادن غذاهای گرم بکنم؟
در ضمن ویدیوی جفت گیری موجوده. اگر لازمه تا آپلود کنم.
تشکر...
سلام. زدن نر و ماده بین جفتهای مولد و قدیمی هم وجود دارد و طبیعی هست و غذا دهان هم گذاشتن مخصوص مرغ عشقهاست و در عروس هلندی خیلی به ندرت ممکن است اتفاق بیفتد
اگر باز هم جفتگیریها ادامه داشته باشد بله انشالله جوجه هم خواهند داد
همه غذاهای گرم را یک دفعه با هم شروع نکنید اما کم کم به برنامه غذاییشان اضافه کنید
ویرایش توسط *پویش : 30th August 2014 در ساعت 01:30 PM
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)