دوست عزیز فکر نکنم مشکل داشته باشه چون اگر اونرو بخواید تاکثیر هم کنید یه مایع ازش بیرون میاد که فکر نکنم مشکل ساز باشه
شما به این قسمت هم برید حرف منو بچه ها هم تایید می کنند.لطفا کلید کنید.قسمت 455# و456#
دوست عزیز فکر نکنم مشکل داشته باشه چون اگر اونرو بخواید تاکثیر هم کنید یه مایع ازش بیرون میاد که فکر نکنم مشکل ساز باشه
شما به این قسمت هم برید حرف منو بچه ها هم تایید می کنند.لطفا کلید کنید.قسمت 455# و456#
از همین فسفات میترسیدم این رف هم دردسری شذه فسفاتو که کم نمیکنه هیچ زیادم میکنهمجبور شدم یه ats هم ساختم و به سیستم اضافه کردم شاید بتونم فسفاتو کنترل کنم...
پویا این گیاه های که ضعیف شده بودن و تقریبا زیر مونده بودو هرس کردم بعد برداشتم حسابی چلوندمشون تا شیرش در امد یه مایه ای دقیقا شبیه به مایع پلانگتون به نظرت بریزم بره یا میشه واسه ریفا استفاده کنم ازش؟![]()
در مورد اون که مایعی سبزی که ازش خارج شده خیالت راحت از بیت رفتن . دقیقاً انگار داره دود میکنه .
یه تعویض آب بزن و سطح فسفات و نیترات رو حداقال توی رنج مجاز بیار و بعد لامپهای رف رو عوض کن و به موقع گیاه ها رو هرس کن .
منم این مشکل رو داشتم با این روش حل شد .
راستی استفاده از مکمل آهن رو فراموش نکن .
رفیوجیوم حتماً حتماً به مکمل ها نیاز داره .و نسبت به ats نیاز به نگهداری و بررسی بیشتری نیاز داره .
من که دیگه تو کار این نیترات موندم.الان 100 لیتر که معادل یک سوم اب اکواریوم تقریبا هست سیفون کردم با اب ro و نمک برایت ول .دو مدل گیاه داخل رفیجیوم رو هم دارم که نسبتا زیاد هم شدن .غذا هم من روز در میان و تازه خیلی کم میدم (بیشترش هم اسپرولینا و کمی گرانول هم مخلوط میکنم).تعداد ماهی ها هم زیاد نیست (8تا)که سایز همشون کوچک هست.تازه داخل اکواریوم روی سنگ و کف هم جلبک میزنه که بلنی و گابی و حلزون ها تمیز میکنند. پد ها رو هم حتی کامل شستم که شاید باعث ایجاد نیترات بشن .من دیگه جز نیترات گیر تمام راهکارها رو برای کم کردن نیترات به کار بردم.اما هنوز تست سرا نیترات رو 25 نشون میده که از اول هم 25 بود انگار نه انگار این همه کار انجام دادم.نظر و پیشنهادتون چی هست؟
سلام دوستان
اگه از آب ro برای آکواریوم استفاده نشه, باید به آب ضد کلر زد؟ یا اگه آب رو به مدت 24 ساعت بزاریم بمونه کافیه؟
ضد کلر خوبه اما فقط کلر اب رو سریع تر خارج میکنه.اب شهری ترکیبات نامناسبی مثل نیترات هم داره که توصیه اکید هست برای اب شور خصوصا ریف حتما از اب ro استفاده کنید.24 ساعت اب رو اگر کنار بذاری هم بیشتر کلرش خارج میشه و میتونی ازش استفاده کنی.ولی بازم تاکید میکنم روی اب ro .
موفق باشید
سلام دوستان ما تست استرانسیوم هم داریم؟ یا نه ؟ میخوام استرنسیون اضافه کنم ريال میخوام ببینم چطوریه؟
در ضمن من کلسیومم 550 و منیزیوم هم 1700 این مشکلی پیش میاره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنونم .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)