مولتی ویتامونشون رو بنظرتون قطع کنم ؟
از اون غذایی که عکسشو فرستادم واستون براشون بزارم یا الان فقط ارزن و کتون بدمبشون؟
Sent from my SM-J710F using پارسی پت mobile app
مولتی ویتامونشون رو بنظرتون قطع کنم ؟
از اون غذایی که عکسشو فرستادم واستون براشون بزارم یا الان فقط ارزن و کتون بدمبشون؟
نگران نباشيد ، نزديك تخمگذاري حجم مدفوع ، زياد و قوامش متفاوت ميشه . مشكلي نداره . اگر واقعا براتون نگران كننده بود ببريد دكتر . هفته اي دو بار هم حتما براي بالا بردن مقاومت بدن و برطرف كردن مشكلات جزئي گوارشي ، نصف قاشق چايخوري سركه سيب در نصف ظرف ابخوري بريزيد چند ساعتي مصرف كنن و بعد اب ساده بزاريدوقتی یجا نشسته خودشو تکون میده و بعضی موقه پر های کنار مقعدش رو میخوارونه
۴ روز پیش اسهال نداشتن الان مدفوع ماده حجمش خیلی بیشتر شده و سخت مدفوع میکنه پر های دور مقعدش کثیف شدن الان واسشون یکم کدو خورشتی گذاشتم بیشتر اوقات تو لونه هستن و نر بش غذا میده
نيازي به قطع كردن مولتي ويتامين و غذايي كه خريديد نيست . لازمه براشون
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم طوطی کوتوله ام رو چجوری میتونم اهلی کنم،یکی بهم گفت بهش غذا ندم تا از رو دستم مجبور بشه بخوره اما از صب هیچی نخورده نمیدونم چیکار کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.😢
طوطی های برزیلی اگر از جوجگی دستی و رام بزرگ نشن رام کردنشون خیلی سخت و نشدنی هست
نیاز نیست گرسنگی بدید بهش صبح قبل از گذاشتن غذای جدید غذای مورد علاقشو با دست بدید مثل تخمه یا سیب یا هرچیزی که خیلی دوست داره
صدای کوتوله همسایه هارو آزار میده عایا
سلام
من ۶تا طوطی برزیلی خریدم که ۳جفت بود الان حدود یک ما ه گذشت ۳تا مرد علت چی میتونه باشه ایا ۳تا دیگه هم میمیره
Sent from my SM-G955F using پارسی پت mobile app
این دوتا هم جدا کردم چشماشان جمع شده اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.