سلامفلاور زیبایی هست ،،بیشتر از نظر خال و رنگ،،هداش هم معمولی هست ،،،پوزه گوتاهی دار و بدن نسبتان مستطیلی داره که خوبه،،،به نظر من ،،حداقل ۱۵۰ ،،میرزه،،،،در مورد سوال سه ،،رد دراگون چشم قرمز،،،توی بازار ایران پره ،، موفق باشید
سلام دوستان من یه فلاور دارم .تیره هست .نمی دونم .چی باعث میشه که این طور بشه.اما توی طول روز با نور غیر مستقیم خورشید رنگش عادی و شفاف هست اما وقتی از نور آفتابی استفاده میکنم .رنگش بعد از چند دقیقه تیره میشه. مورد دیگه اینکه وقتی کیلکا بهش میدم .رنگش قرمز میشه هدش هم بزرگ میشه .چه کنم شففافیت بدن ثابت بماند .از غذا های که استفاده میکند .1-تترا . 2- سومو رد 3-کیلکا 4 -مخلوط دل گاو ومیگو وسیر 5- xo starry بیشترین تاثیر در رنگ و هد با خوردن تترا و میگو
لطفا دل بهش نديد گناه داره
زیاد بهش نمی دم 1 روز در میان اندازه کمتر از ناخن دست
با سلام خدمت استاد محترم
فلاورم مدتی است که انگل رودهای داره برای درمانش هرچه گشتم داروی سرا فلا جلول را نیافتم ایا داروی اسپیروهگزول مربوط به شرکت جی بی ال همان کارایی را برای درمان انگل رودهای فلاور داره ممنون اگه دقیق راهنمایی بفرمایید![]()
عملکرد اسپیرو هگزول مشابه فلاجلول هست ولی به نظر من فلاجلول از همشون بهتر عمل میکنه
دل باعث ایجاد بیماری انگل روده ای نمیشه . دل سنگین و هضمش دشواره . فلاورهورن هم یک ماهی هیبریده که ضعف های زیادی در دستگاه گوارش و روده داره . فلاورهورنی که انگل روده ای خفیف و معمولی داره با مصرف دل مشکل حاد میشه . همین!
دوست عزیز این فلاور روده اش زده بیرون ،،و لوله تخم ریزی نیست ،،،به هیچ عنوان بهش غذا ندید ،،و درمان رو شروع کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.