امادش زیاده با قیمت 10و15 تمن البته اون ارزوناش بدرد نمیخوره
بدید نجار فکر نکنم بیشتر از 20 تومن بگیره
یقف یا دیواره ی سمتی که به دیوار نیست باید لولایی باشه یا نسفش کشویی باشه چون احتمال افتادن جوجه ها یا تخمها هست
اگر میخواید از طریق سقف چک کنید که فرق نمیکنه یا کشویی یالولایی چون اکثر قفس ها در ارتقاع نسب میشه جوجه هارو از دیوار کناری چک میکنن و سقف کامل بستس
سلام دوستان عزیز.
الان 1 روزی هست عروس های من کنار همن.
رفتار هایی که مشاهده کردم این بوده که ماده میاد سمت نر و نر یا کاریش نداره یا نوکش میزنه. و رفتار دیگه اینکه نر یک جیغ با صدای کم میزنه و ماده هم با جیغ آروم جواب میده. نمیدونم چرا تن صداشون اومده پایین
و در ضمن عروس نر من که قبلا می رقصید و کلی سوت میزد دیگه هیچ کاری نمیکنه.
آیا رفتار های بالا طبیعیه؟ آیا عروس نرم دوباره میتونه حرف بزنه؟
فروشنده بهم گفت از همون اول بندازمشون پیش هم. آیا این کار درسته یا باید جدا باشن؟
درباره غذا هم گفت در ده روز اول که پیش همن گندم خیس خورده بدم و در ده روز دوم جوانه گندم. این دستور درسته؟
برای تقویت نطفه نر و آمادگی بیشتر چه داروها و غذاهایی پیشنهاد میدیین؟
ببخشید سوالا زیاد شد.
تشکر...
سلام علایم عادی هستش،و عادت نر ها هست این هنوز در حالتی هستش که پرنده های شما فقط ۱روزه کنار هم هستند،همیشه،وقتی پرنده رام و سخنگو رو جفت بندازیم زیاد مارو تحویل نمیگیره و بیشتر با جفت و همونوع خودش سرگرم میشه،بهتره پرنده ای که میگیرید یک هفته ای قرنطینه کنید تا اگر بیمار باشه به پرنده های دیگتون سرایت نکنه،شما اگر پرنده هارو توی قفس مجزا میذاشتید اما در کنار هم خیلی بهتر بود،روند اشنایی و جفت شدنشون،برای تغذیه از همه ی غذاهای مجاز استفاده کنید و بیشتر غذاهای گرم رو در مراحل اخر که جفت رو میخواین واسه جفتگیری اماده کنید بدین بهشون اول باید تقویت بشن تا ضعف جسمی نداشته باشه و کمبود ویتامین،قطره ad3e برای جفتگیری و تقویت نطفه بسیار عالی هست،هویج،کاهو هم همینطور،انواع جوانه:گندم،عدس،ماش بسیار مقوی هستن،تخم مرغ فقط سفیدش هم بدین کلم بروکلی هم بسیار از نظر کلسیم غنی هستش. کف دریا حتما باشه تو قفس،د. مصرف هیچ غذایی زیاده روی نکنید
Sent from my ASUS using Tapatallk
سلام.جوجه عروسم به بلال تازه و خام اشتیاق نشونداد. بنظرتون چطوری قاطی کنم یا میوه و سبزیجات؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.
با توجه به فرمایشات دوستمون بنده هم دو تا عروس رو از هم جدا کردم.
اگر ایرادی هست لطف کنین بفرمایید.
در ضمن تا چه زمانی باید جدا از هم باشند؟
تشکر...
![]()
عروسای من توی پر ریزی هستند فک میکنم دو سه هفته ای میشه غذاشونم ارزن و کتان و روزی چند تا تخمه هست
دو هفته پیش فکر میکردم پر ریزی تموم شده اما هنوز تموم نشده بود
حالا میخوان جفت گیری کنن نر میره سوار میشه اما ماده با اینکه مستی میکنه از زیر دستش فرار میکنه ! لازمه جداشون کنم جفت گیری نکنن تا پر ریزی تموم بشه؟
اخه میگن تو دوران پر ریزی ماده ضعیف میشه و نباید جفت گیری کنه و ... البته تویه ظرف اب قطره مودا و قطره کلسیم منیزیوم میدم بهشون کف دریا و بلوک معدنی تیرکس هم گذاشتم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)