مولتی ویتامین را که می توانید بدهید. ad3e هم اگر آمادگی لازم در جفت را میبینید و بزودی قصد جوجه گرفتن دارید می توانید شروع کنید ولی در مورد قطره رویا اطلاعی ندارم. همه اینها را با هم ندهید
وقتی تخم هایشان بارور شده یعنی از این جهت موردی نبوده حالا باید ببینید ایراد کجای کار بوده.
سلام دوستان
یکی از جوجه هام که تازه دراومده بود و 2 روزه بود ، امروز دیدم مرده و زیر شکمش کلاً سیاه شده بود.
از چی میتونه باشه؟؟
سلام دوستان عزیز.
چند وقتیه که به فکر خریدن جفت برای عروسم هستم. اما متاسفانه با مشکل سن پرنده مواجه هستم. به طوری که دوستان فرمودن عروس 1 سال تا 1.5 سال سن داره اما به گفته فروشنده 7-6 ماهست. دیگه فروشنده شروع کرده بود به قسم و آیه که سنش 6-7 ماهست.
حالا سوالم اینه که اصلا از چه سنی باید جفت کردن رو شروع کرد؟ حداقل سن چه قدره؟
در ضمن با توجه به عروسی که دارم باید عروس ماده که میخرم چه سنی باشه؟
عکس های پرنده در تاپیک معرفی عروس موجوده و لینکش در امضا هست برای دوستانی که مشاهده نکردن. اگر هم لازم بود بگین تا عکس های دقیق تر بگیرم تا سنش دقیق تر مشخص بشه.
البته اینم بگم که سوتفاهم نشه. نظرات دوستان برای سن پرنده برای من بسیار بسیار محترمه و من قصد جسارت نداشتم. من میخواستم دقیق تر باشه. من به شما بیشتر اعتماد دارم تا فروشنده.
بی نهایت از شما ممنونم...
ویرایش توسط pouyadaraee : 12th August 2014 در ساعت 02:40 PM
بهترین سن برای خرید ماده. اینه که حداقل 3 ماه از نر کوچک تر باشه.
نباشه هم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما اینطوری بهتره.
اگر به گفته فروشنده 6 یا 7 ماه داشته باشه شما الان یه ماده 3 یا 4 ماهه براش بگیر و نزدیک هم نگه دار تا بهم عادت کنند و رام شند و اونوقت میتونی راحت جفت بندازی وقتی رسیدند تو سن 1 سالگی.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)