حالا با توجه به شرایط داروی تی ان تی و نمونه مدفوع به نظر شما از این دارو استفاده کنم یا سولفا؟
مریضی واگیر داره؟
ممنون.
سلام
به نظرتون این نر با این وضعیت واسه 1 ماه دیگه به جفت گیری میرسه یا نه؟
سپاس.
سلام
من دیروز ی قناری جدید گرفتم حالا میبینم بعضی وقتها با دهن باز نفس میکشه آیا مشکلی داره؟ (هر 90 ثانیه تقریبا 3-4 ثانیه دهنشو باز میکنه)
سپاس.
![]()
سلام
اون قناری طلایی که مریض بود و در پستهای قبل شرح حال و عکسهاش را گذاشتم امیدوارم بخاطر داشته باشید!
پودر tnt گرفتم ولی از آنجا که طبق گفته آقا سعید و با توجه به ظاهر و قیمت دارو به نظرم اصل نمیمد استفاده نکردم.
1 نفر قناری را از نزدیک دید و گفت bioserin استفاده کنم.
3 روز استفاده کردم (طبق گفته همین 1 نفر و فروشنده 3 روز روزی 1 قطره)
1- آیا 1 روز استراحت بدم و دوباره ادامه بدم؟
2- آیا توی مدت این 3 روز باید اثرش را نشون بده.
3- قناری را توی این مدت جدا کردم و دارو دادم به نظر میرسه بهتر شده این اثر دارو میتونه باشه یا اثر تنها شدن در قفس؟
4-موقع گرفتن قناری بالش خونی شده باید چیزی بهش بزنم و ضد عفونی کنم یا نیازی نیست؟
سپاس.
سلامسلام
اون قناری طلایی که مریض بود و در پستهای قبل شرح حال و عکسهاش را گذاشتم امیدوارم بخاطر داشته باشید!
پودر tnt گرفتم ولی از آنجا که طبق گفته آقا سعید و با توجه به ظاهر و قیمت دارو به نظرم اصل نمیمد استفاده نکردم.
1 نفر قناری را از نزدیک دید و گفت bioserin استفاده کنم.
3 روز استفاده کردم (طبق گفته همین 1 نفر و فروشنده 3 روز روزی 1 قطره)
1- آیا 1 روز استراحت بدم و دوباره ادامه بدم؟
2- آیا توی مدت این 3 روز باید اثرش را نشون بده.
3- قناری را توی این مدت جدا کردم و دارو دادم به نظر میرسه بهتر شده این اثر دارو میتونه باشه یا اثر تنها شدن در قفس؟
4-موقع گرفتن قناری بالش خونی شده باید چیزی بهش بزنم و ضد عفونی کنم یا نیازی نیست؟
سپاس.
tnt چند گرفتی ؟
بیوسرین چه مارکی گرفتی ؟
اگر خراش ایجاد شده میتونین با بتادین ضدعفونی کنین اگر مقداش کم هست نیازی نیست
سلام
tnt در یک ظرف که فکر کنم حدود 20 گرم باشه و بطور دستی پر شده 5000 تومن. در حالی که اگه اشتباه نکنم در سایتش ظرف 20 گرمی حدود 5 یورو باشه!
بیوسرین هم یک قطره چکان خیلی کوچیکه البته پلمپ بود و یک برگ روش چسبیده که اسم، دوز مصرف و تاریخ روش تایپ شده
فروشنده گفت ماله دکتر فلانی هستش (اسمش یادم نیست) قیمت 10000 تومن.
خراش کوچیکه و الان سر حاله.
تحرک قناری بعد از 3 ورز مصرف و البته نگهداری در یک قفس جدا خیلی بهتر شده. در ضمن فروشنده گفت در این 3 روز و 3 روز بعدش فقط تخم کتان بهش بدم و میوه و سبزی ندم!
آیا ویتامین میتونم بدم؟
ممنون.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.