بله مادست و تو این 6روزی که پیش ماست یه بارم تخم گذاشت ولی الان4روزه که خبری از تخم نیست.بله تو قفسه و گذاشتمش تو باغچه اگه هم بخواد بیاد بیرون مرغ و خروسم میزنن شت پتش میکنن![]()
کاسکو جیغ و دادش خیلی بده!![]()
سلام داش
کاسکوت هنوز هم جذابیت خودش رو داره ماشالله استیل خوبی هم داره انشالله چرخش برات بچرخه اینطوری
فقط منقارش کمی بزرگ نشده؟
ویرایش توسط kasku : 22nd October 2014 در ساعت 03:12 PM
سلام.تاسوعا و عاشورا رو به همه کاربرای عزیز پارسی پت تسلیت عرض می کنم.امیدوارم روزی برسه که دلاوری و رشادت های امام حسین رو به همه جهان معرفی کنیم و بکوشیم تا یاد او را با عمل به توصیه های اخلاقی و دینی امام حسین زنده نگه داریم
خب بریم سر اصل مطلب یعنی همین هما خان
اینجا کاسه گدایی دست گرفته بود.منم تخمه مینداختم توش و میخورد.خلاصه تخمه اول و خورد تخمه دومم خورد تخمه سومم خورد تا اومدم تخمه چهارمو بندازم تو کاسش یه گاز اساسی گرفت
]اینجا هم از عکس گرفتن من اعصابش خورد شد زد اعصبانیشتشو روی پوست گردو خالی کررد.![]()
ویرایش توسط Roc : 3rd November 2014 در ساعت 10:18 PM
سلام.هم عکساش بسیار قشنگه و هم تعریف های شما از کاسکوتون.انشالله موفق باشید
عکس های زیبایی گرفتید
زیبا و سرحاله
احتمالا میخوان برن سربازی واسه خودش کلاه فراهم کرده![]()
حالا هنر فوق حرفه ای عکاسی من به کنارایشون خودشون موقع عکس گرفتن ژست میگیرن جوری پوست گردو رو با افتخار تو دستش نگه داشته بود و افتخار میکرد که انگار مدال طلا ی المپیک دستشه تازه چند بارم جو گیر شد مدال طلاشو( همین موست گردو)رو گاز زد که مطمئن بشه اصله
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.