البته غذاهای اوشن هم غنی شده با ویتامین ها هستند و هم دارای عصاره سیر . واسه همین در اضافه کردن عصاره سیر با احتیاط عمل کنید چون زیادیش باعث بو تندی و طعم غذا رو عوض میکنه که باعث غذا نخوردن بعضی ماهیان میشه .
سلام دوستان . امروز موفق شدم به اسلاریسا از غذایه اوشن نیتروشن فرموله 2 بدم و در چند وعده خوب دارن میخورن بنظرتون نیاز هستش که غذایه دیگه ای بدم یا نیاز نیست?
سلام
تنوع غذایی برای هر آبزی خوبه و بهتره از چند نوع غذا استفاده کنید
send by Tapatalk
دوستان امروز به اسلاریس کرمه خونی دادم خوب خوردن . ولی نمیدونم کار خوبی انجام دادم یا نه . دوستان کرمه خونی اشکال نداره تو تغذیه ماهیهایه آبشور ? این کرمه خونی از چند ماهه قبل مونده بود و من واسه امتحان بهشون چند تکه کوچیک دادم . کدوم غذاها بهتر تو غذایشون باشه روزی چند وعده و چه مقدار بهشون بدم که همیشه سر حال باشن ? ممنون از راهنمایاتون.
کرم خونی ارزش غدایی چندانی نداره معمولا برای غذا خور کردن فقط ازش استفاده میشهدوستان امروز به اسلاریس کرمه خونی دادم خوب خوردن . ولی نمیدونم کار خوبی انجام دادم یا نه . دوستان کرمه خونی اشکال نداره تو تغذیه ماهیهایه آبشور ? این کرمه خونی از چند ماهه قبل مونده بود و من واسه امتحان بهشون چند تکه کوچیک دادم . کدوم غذاها بهتر تو غذایشون باشه روزی چند وعده و چه مقدار بهشون بدم که همیشه سر حال باشن ? ممنون از راهنمایاتون.
اگه بتونید یه غذایی خوب و مقوی با تنوع بالا برای ابزیاتون در نظر بگیرید خیلی خوبه
مولتی ویتامین هم فراموش نشه حتی الامکان
رفرجیوم روزهای اول![]()
من خیلی به سختی عکس آپلود میکنم از 5 عدد عکس فقط تونستم یک عکس آپ کنم حجمه تصاویرم کم کردم ولی بازم ارور میده دلیله خاصی داره ؟
[IMG]http://www.***********.ir/forum/attachment.php?attachmentid=79044&d=1410989367[/IMG]من خیلی به سختی عکس آپلود میکنم از 5 عدد عکس فقط تونستم یک عکس آپ کنم حجمه تصاویرم کم کردم ولی بازم ارور میده دلیله خاصی داره ؟
دوست عزیز مبارکت باشه
انشالله پر از ریف و ماهی باشه همیشه به شادی
تنوع غذایی شادابی و طراوت خاصی به ماهی ها میده! شک نکن!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.