فربد٬ برند رو اشتباهی نوشتم بند. مارکش tds metr هست. برند کارتریجت رو اگه بدی خیلی خوبه. داداش من چجوری برم آخه سعدی ؟ حداقل ۹ ساعت تا تهران فاصله دارم ها. راستی تو این فروشگاه هام به نام کارتریج DI میشناسنش یا همون کارتریج رزین میکسد بد ؟ ممنون.
فربد٬ برند رو اشتباهی نوشتم بند. مارکش tds metr هست. برند کارتریجت رو اگه بدی خیلی خوبه. داداش من چجوری برم آخه سعدی ؟ حداقل ۹ ساعت تا تهران فاصله دارم ها. راستی تو این فروشگاه هام به نام کارتریج DI میشناسنش یا همون کارتریج رزین میکسد بد ؟ ممنون.
ویرایش توسط imaan : 5th September 2014 در ساعت 07:43 PM
دوستانی که مشهد زندگی میکنن آدرس مرکز فروش دستگاه های تصفیه آب رو اگه میدونن ممنون میشم بگن. برای خرید کارتریج رزین میکسد بد میخام. ممنون.
سلام ایماننوشته اصلی توسط imaan;21****
من رفتم نمایندگی آکوجوی چهارراه کلاهدوز ، اصلا نمیدونست چی هست
یه نمایندگی سامسونگ بین چهارراه عبدالمطلب وفلکه عبدالمطلب هست به نام زمانی که من دستگام رو از ایشون خریدم ولی اومدم درگز و از ایشون نپرسیدم
اگه پیدا کردی به منم خبر بده
send by Tapatalk
سلام شیر میکس ro من کاملا بستس به نظر شما .این برای اکواریم من مشگل ایجاد نمیکنه؟ تهران هستم
سلام علیرضا جان. چشم. اگه پیدا کردم خبرتون میکنم. ولی میگن بهتره یک بسته ۲۵ کیلویی چند نفری بخرید و تقسیم کنید. چون این رزین با هوا واکنش نشون میده و این کارتریجام همه دست ساز هست و در معرض هوا قرار میگیره. میگن رزینی هم که توش بکار میره چینی هست. از طرفی هم ۲۵ کیلو خیلی زیاده و قیمتش حدود ۶۰۰-۷۰۰۰۰۰ تومان در میاد. اگه به غیر از من و شما ۸ نفر دیگه پیدا کردی بگو با هم بخریم![]()
سلام دوستان میخواستم بگم این شیر میکس تصفیه آب باید تا ته بسته باشه یا نه؟من میخوام هم برای تانک و هم برای آب آشامیدنی از تصفیه آب استفاده کنم.
بعدش این شیر تنظیم tds چیه؟بعد باید روی چند باشه؟
ممنون
اگه تي دي اس از ٨٠ بياد پايينتر اون اب سرطان زاست
بهتره شير ميكس با تي دي اس متر تنظيم بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)