خیلی زیبان
اینها چند ماهن؟؟
بسیار عالی
برای بالا و پایین رفتن از میله ها مشکل ندارن؟از اون بالا تا حالا نیوفتادن؟لونه رومیشد راحت چک کرد؟
ویرایش توسط abolfazl : 13th July 2014 در ساعت 05:47 PM
سلام.ماشالله چه خانواده ی زیبایی.خدا حفظشون کنه و همیشه لونه تون پر از جوجه باد.![]()
ماشالله چقد بزرگ شدن
اقا نیما عزیز انگار همین دیروز بود عکس به دنیا اومدنشون رو گذاشته بودی
راستی مولدها دوباره مستی نمی کنند یا جفتگیری نکردند؟ جوجه هارو اذیت نمی کنند؟
ماشالله ماشالله خیلی زیبا شدن من دلم میخواد چکار کنم راهنمایی کنید؟
مرسی دوست عزیز
32/30 / 28 روزه هستن
از دیوار راست میرن بالا به چه آسونی. بله لونه رو راحت میشه چک کرد
مرسی نیما جان. مستی که چه عرض کنم روزی چند بار جفتگیری میکنند ولی تا به الان به جوجه ها آسیبی نزدن مرتب هم بهشون غذا میدن
سلام آقا نیما.ماشالله جوجه هاتون عالی هستن.فقط میخواستم بپرسم شما پدر ومادرشون رو از بچگی داشتین وبزرگ کردین؟خیلی عالی جوجه ها رو بزرگ کردن
فقط شرمنده وقتی خریدین پدر یا مادرشون یکی از والدینشون وایت فیس بود؟تو این آگهی خودتونه دیگه؟
شرمنده این فقط یه نظره ها اما اگر پدر ومادرشون وایت فیس بودن میتونید با جفت زدن همخون ها باهم جوجه وایت بگیرین ازشون.
ویرایش توسط hearth_brocken : 14th July 2014 در ساعت 01:15 AM
بله آگهی من هستش دوست عزیز. عروس نر دومی که گرفتم فروشندش بهم گفت که این نر از وایت فیس بوده. روی حرفش حساب باز کردم چون بیشتر عروس هایی که داره وایت فیس آلبینو هستش.
موقعی که جوجه خاکستری ها بدنیا امدن در همین تایپک از دوستان پرسیدم که این جوجه خاکستری هستن؟ شک داشتم که خاکستری شدن./
دوستم گه فروشنده همین عروس نر بودش گفتش خودم ار لوتینو وعروس خاکستری جوجه وایت فیس گرفتم
نمی دونم این حرف چقدر درسته. ولی به عنوان کسی که میتونم در این شهر بهش اعتماد کنم قبول کردم
در مورد بزرگ کردن جوجه ها واقعآ درسته امروز که 3تا جوجه بیرون بودن. 2باری جفتگیری کردش و بعدش هم عروس نر و ماده شروع کردن غذا دادن به جوجه ها.
با مستی که دارن ولی به جوجه ها میرسن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)